ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Három díj - Egy vállalat

06.07.2023

Az ALDI a Store Insider idei „Év Boltja“ Pályázatán három kategóriában nyert első díjat. Vállalatunk elnyerte „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” és „Az Év Boltja 2023 NÉBIH különdíjat” is.

 

Részletek

Az Értékesítés területéről egyenesen a Marketing osztályra!

04.07.2023

Hogyan lehet az értékesítés területéről a Marketing és kommunikációs osztály élére kerülni? Vagy épp külföldre költözni az ALDI segítségével? Stotz Erhard videójából kiderül!

 

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek

Folyamatos fejlődés - mozgalmas mindennapok

09.05.2023

Munkatársunk Vadócz Attila mesél arról, hogy Regionális értékesítési vezetőként, milyen feladatokat lát el nap, mint nap és arról, milyen előnyökkel jár ez a pozíció.

 

Részletek

Tapasztalat és kihívások - egy Üzletvezetőnk története

26.04.2023

Szekeres Péter 15 éve Üzletvezető az ALDI-nál. Milyen tapasztalat, hozzáállás és karakter kell egy ilyen munkához? Péter videójából kiderül!

 

Részletek

Profi sportolóból, profi logisztikus

18.04.2023

Kaluha Csaba családapa, sportoló és sikeres logisztikus. Hogyan érte el mindezt? Ismerjétek meg Csaba történetét.

 

Részletek

Munka és magánélet - működhet a kettő együtt?

18.04.2023

Farkas Erika hosszú karrierutat járt be az ALDI-nál. A kemény munka mellett magánéletére is mindig van ideje. Mégis hogyan tudja Erika összeegyeztetni a kettőt? Ismerjétek meg az Ő történetét!

 

Részletek

15 éve az ALDI-nál!

22.02.2023

Nekem nagyon sokat adott az ALDI, mert megnyitott számomra egy olyan világot, amiről addig azt sem tudtam, hogy létezik. Ma már teljesen más szemléletmóddal sétálok egy üzletben és máshogy látom a polcon lévő termékeket is.

 

Részletek

ALDI4Excellence

21.02.2023

Idén ismét megrendezésre került az ALDI exkluzív karrierdélutánja 2023.03.23-án, ahol személyesen találkozhattatok Velünk a budapesti Akvárium Klubban.

 

Részletek

Veszprémből Budapestre, de mindig ALDI!

30.01.2023

2020 áprilisában kezdtem értékesítési munkatársként dolgozni az ALDI-nál, az egyik veszprémi üzletben. Szerettem a munkakört és a kollégákat, de másfél évvel később Budapestre költöztem, mert elkezdtem az egyetemet.

 

Részletek

Lépésről lépésre…

21.12.2022

Olvasd el a Logiszitkai területen dolgozó kollégánkkal készített interjúnkat, melyből kiderül, hogy Marcell milyen perspektívát lát gyakornoki pozíciójával kapcsolatban!

 

Részletek

Rendezvények?! Logisztika?! A kettő együtt?!

20.12.2022

Milyen perspektívát nyújthat egy gyakornoki pozíció az ALDI-nál? Olvasd el a Logiszitkai területen dolgozó kollégánkkal készített interjúnkat, melyből kiderül, hogy Gergő pontosan milyen pozíciót tölt be nálunk!

 

Részletek

Az ALDI II. helyezést ért el a 2022-es Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

28.11.2022

A PwC Magyarország 25 000 fiatal és tapasztalt szakember részvételével idén is felmérte a munkaerőpiaci preferenciákat és átadták az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat. Mi pedig felkerültünk a dobogóra és elnyertük a 2. helyet!

 

Részletek

Élsportból a kereskedelembe

17.11.2022

Olvasd el Központi beszerzési munkatársunkkal készített interjúnkat. Barbara elmeséli azt is, hogyan kamatoztatta múltbéli sikereit cégünknél.

 

Részletek

Területeken átívelő karrier

16.11.2022

Olvasd el Központi beszerzési munkatársunkkal készített interjúnkat. Nora elmeséli azt is, hogyan kamatoztatta Bolti eladóként megszerzett ismereteit Központi beszerzési munkatársként.

 

Részletek

  • 2 / 3