Mit is nyújtunk Számodra?

Csatlakozz és profitálj Te is

Meggyőződésünk, hogy az átlagon felüli bérezés mellett, az egyéb juttatások, az egészség, elégedettség, munka-magánélet területén, hozzásegítenek a magas minőségű munkavégzés támogatásához. Mint ALDI Munkavállaló számos lehetőséget biztosítunk Számodra, legyen ez részmunkaidő lehetősége, csapatépítő tréningeken, vagy vállalati egészségmegőrző programon való részvétel.

Juttatásaink Számodra...

Átlagon felüli fizetés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink számára olyan bérezési struktúrát biztosítsunk, mely kiszámítható és előrelátható. 

Változatos feladatok

Nálunk nincs két ugyanolyan nap. Dolgozóink számára garantáljuk a rendszeresen megújuló változatos munka, illetve feladat lehetőségeket. 

Átfogó betanulási programok

Részletes, mindent átfogó betanulási programmal várunk, mely egy jól működő mentorprogram keretei között valósul meg. 

Részmunkaidős lehetőségek

Rugalmas munkaidő- és műszakmodelljeinkkel egyéni igényeidhez igazodunk és támogatunk a szakmai és magánélet egyensúlyának megteremtésében. 

ALDI Akadémia

Szakmai és személyes fejlődésed elősegítéséhez számos képzési és továbbképzési lehetőség vár Rád az ALDI Akadémián. 

Aktív egészségmegőrzés

Együtt. Egészségesen. Munkavállalóinkat ösztönözzük a közös sporteseményeken és különböző szűrőprogramokon való részvételre. 

Friss zöldség, gyümölcs...

Minden nap ingyenes vitaminpótlást kínálunk friss gyümölcsök és zöldségek formájában. Ezenfelül frissen őrölt kávé és tea áll mindig rendelkezésre. 

Csapatépítő programok

Nyári csapatépítő rendezvények vagy karácsonyi ünnepségek alkalmával együtt koccintunk sikereinkre. 

Jól felszerelt pihenőhelyiségek

Számos konyháink egyikében bármikor elvonulhatsz egy kellemes kávézással egybekötött pihenésre. 

Ajánlási program

Munkatársi ajánlási programunk keretében, számos a már nálunk dologozók ajánlásával érkező új kollégával találkozunk. Számunkra ez jelenti az egyik legnagyobb elismerést. 

Légszűrő berendezés

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, ezzel is védjük munkavállalóinkat. 

Jubileumi jutalom

Vállalatunk stabil hátteret biztosít a legelkötelezettebb munkatársainak. A lojális munkavállalóinkat 10 év szolgálati idő után jubileumi bónuszban részesítjük.