Hálózatfejlesztés

A fejlődésben szívesen jársz egy lépéssel mások előtt? A Hálózatfejlesztés területén lehetőséged nyílik részt venni újonnan épülő ALDI üzleteink kialakításában, valamint meglévő üzleteink átépítésében. Emellett üzleteinkben a legkülönbözőbb szakterületeken karbantartással, állagmegóvással, modernizálással is foglalkozunk, biztosítva hálózatunk folyamatos, költséghatékony és környezetbarát üzemeltetését.

Péter - Műszaki munkatárs

Üzleteink üzemeltetése és karbantartása

Szakterületünk további fő felelőssége, hogy biztosítsuk az üzletek zavartalan üzemeltetését. Folyamatos segítséget nyújtunk mind építészeti, mind műszaki szempontból: hivatalos nyilvántartásba vesszük a hiányosságokat, meghibásodásokat, megszervezzük és felügyeljük a nagyobb karbantartási, helyreállítási munkálatokat, ill. építési folyamatokat, és mindemellett kapcsolatot tartunk az illetékes hatóságokkal.

Új üzletek építése vagy átépítése

Új üzlet építése esetén elsődleges feladatunk az arra leginkább alkalmas terület megtalálása, meglévő üzleteink esetén az átépítéssel kapcsolatos munkafolyamatok szervezése, illetve ellenőrzése. További feladatunk, hogy a több, mint 145 üzletünk technikai berendezéseit biztonsággal működtessük,  illetve a jövőbeni kihívásoknak megfelelve, azokat folyamatosan modernizáljuk.

Projektfeladatok

A projektmenedzsment területtel szorosan együttműködve különböző projektek véghezvitelében is részt veszünk, ilyen nagy volumenű feladat volt például a szolárpanelek telepítése. Ezen kívül saját felelősséggel bíró projektmunkák kivitelezésén is dolgozunk.

Berendezés és környezet

Üzleteink elhelyezkedése, és a környezettudatosság követése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a belső terek kialakítására is, a hangulatra, amely belépéskor vásárlóinkat fogadja. Hiszünk abban, hogy az igényesség hosszú távon is vonzó tényezőként bír, egyúttal a hálózatfejlesztési szakterületen dolgozó kollégák szakértelmét igazolja.

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

31.08.2022

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek

Regionális értékesítési vezető - betanulási időszak

23.01.2022

Szeretnéd megismerni, hogyan történik egy Regionális értékesítési vezető betanulása? Ismerd meg Claudia történetét!

 

Részletek