Hálózatfejlesztés

A fejlődésben szívesen jársz egy lépéssel mások előtt? A Hálózatfejlesztés területén lehetőséged nyílik részt venni újonnan épülő ALDI üzleteink kialakításában, valamint meglévő üzleteink átépítésében. Emellett üzleteinkben a legkülönbözőbb szakterületeken karbantartással, állagmegóvással, modernizálással is foglalkozunk, biztosítva hálózatunk folyamatos, költséghatékony és környezetbarát üzemeltetését.

Péter - Műszaki munkatárs

Üzleteink karbantartása

Szakterületünk további fő felelőssége, hogy biztosítsuk az üzletek zavartalan működését. Folyamatos segítséget nyújtunk mind építészeti, mind műszaki szempontból: hivatalos nyilvántartásba vesszük a hiányosságokat, meghibásodásokat, megszervezzük és felügyeljük a nagyobb karbantartási, helyreállítási munkálatokat, ill. építési folyamatokat, és mindemellett kapcsolatot tartunk az illetékes hatóságokkal.

Projektfeladatok

A projektmenedzsment területtel szorosan együttműködve különböző projektek véghezvitelében is részt veszünk, ilyen nagy volumenű feladat volt például a szolárpanelek telepítése. Ezen kívül saját felelősséggel bíró projektmunkák kivitelezésén is dolgozunk.

Állásaink a Hálózatfejlesztés területén:

Jelenleg nincs találat az Általad megadott keresésre.

Az alábbi gombra kattintva fel tudsz az állásfigyelőre iratkozni.

Állásfigyelő

 

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

31.08.2022

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek