Regionális értékesítési vezető

Tanulmányoktól a menedzsmentig

ALDI Regionális értékesítési vezetőként egy széleskörű betanulási időszak után, egy 4-5 üzletből álló saját értékesítési területet lesz lehetőséged önállóan és felelősségteljesen irányítani. A professzionálisan összeállított betanulási programunkkal olyan tudást nyújtunk Számodra, melynek birtokában magabiztosan eligazodhatsz az ALDI világában. És mi vár még Rád? Átlagon felüli kezdő fizetés, valamint iPhone, iPad és céges személygépjármű, amit természetesen magáncélra is használhatsz.

Regina - Regionális értékesítési vezető

Aris - Regionális értékesítési vezető

Fókuszban a munkavállaló

Regionális értékesítési vezetőként akár egy 150 fős csapat koordinálása is a feladataid közé tartozik. A munkávallálók kiválasztásáért és fejlesztéséért, vagyis teljes "ALDI életciklusukért" vezetőjükként Te felelsz.

Vállalati felelősségvállalás

Lelkesedsz a tervezésért, szervezésért, ellenőrzésért és a folyamatmenedzsmentért? Regionális értékesítési vezetőként Te felelhetsz üzleteink teljesítményéért és fejlődéséért. Ezen felül az értékesítés területén megszerzett tapasztalataidat a vállalat egészére kiterjedő speciális projektekben is kamatoztathatod.

Karriered következő állomása:

Regionális értékesítési vezető - a pozícióval kapcsolatos 20 leggyakrabban feltett kérdés

Tájékozódtál a Regionális értékesítési vezető pozícióval kapcsolatban, de néhány fontos kérdés még nyitva áll? Az ide kapcsolódó gyakori kérdéseket és válaszokat itt megtalálod.

Az egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkező, vagy azt hamarosan megszerző jelentkezők két különböző módon nyerhetnek felvételt a Regionális értékesítési vezető pozícióba.

1. Alap vagy mester diplomával rendelkezők: közvetlen belépés a felvételi folyamat lezárulta után.

2. Hallgatók: a diploma megszerzése előtt betekintést nyerhetnek vállalatunk működésébe a pozícióhoz kapcsolódó gyakornoki programunk keretein belül.

Regionális értékesítési vezetőként igazán változatos feladatkör vár Rád, nincs két egyforma munkanap. Pontosan ez a változatosság teszi izgalmassá és érdekessé ezt a pozíciót. Ez magába foglalja a személyzettel, a bolti folyamatok tervezésével, szervezésével és ellenőrzésével kapcsolatos döntések meghozatalát, illetve a kimagasló színvonalú vevőkiszolgálás biztosítását. Ezen kívül a feladatkörbe tartoznak még a munkatársakkal történő megbeszélések, a munkavállalókkal kapcsolatos döntések meghozatala, az új munkatársak kiválasztása, a központi irodába tett látogatások, illetve új üzletek nyitása esetén a társosztályokkal való szoros együttműködés.

A pozíció betöltéséhez feltétel az egyetemi vagy főiskolai végzettség. Ezen kívül a pozíció sokoldalúságából és a szerteágazó feladatkörből következik, hogy az ideális pályázót olyan tulajdonságok jellemzik, mint felelősségtudat, empátia, kiváló kommunikációs készség, holisztikus szemléletmód, rugalmasság, elkötelezettség, innovációra való nyitottság és fenntarthatóságra való törekvés, illetve a vállalkozó szemléletű gondolkodás.

A teljes betanulási időszak körülbelül 9 hónapot vesz igénybe. Ennek során az újonnan belépett kollégák több hétig olyan tapasztalt Regionális értékesítési vezetők munkáját kísérik figyelemmel és segédkeznek a munkájukban, akik már régebb óta töltik be ezt a pozíciót. Ezen kívül lehetőségük nyílik mélyen belelátni egy üzlet működésébe azáltal, hogy ők maguk is bolti dolgozóként, majd idővel üzletvezetőként tevékenykednek egy-egy üzletben. Szintén a betanulási időszak részét képezi az 1 hetes ALDI Akadémián való részvétel, ahol a kollégák a pozícióhoz kapcsolódóan szakmai és készségfejlesztő tréningeken vehetnek részt.

Ahhoz, hogy vezetőként átlásd az összes bolti folyamat működését, elengedhetetlen, hogy megismerkedj a Bolti eladói, illetve az Üzletvezetői munkakörökkel. Ehhez kapcsolódva a betanulási időszak alatt hosszabb ideig dolgozol majd az említett pozíciókban. Ez a betanulási időszak egyik legintenzívebb szakasza, hiszen minden olyan folyamatot megismersz és elsajátítasz, ami egy üzlet sikeres működéséhez szükséges.

Mivel a Regionális értékesítési vezető pozíció nagyfokú mobilitással jár együtt, ezért a felmerülő szállásköltségek összegét a cég téríti.

A pozícióhoz jár céges gépjármű, amit már az első munkanapon új kollégáink rendelkezésére bocsátunk. Ezt belföldön, megkötés nélkül használhatják magáncélokra is.

Az első munkanapodon átadjuk Számodra céges mobiltelefonod, melyet magáncélra is használhatsz.

Egy 4-5 üzletből álló, saját értékesítési terület fog Hozzád tartozni.

Mivel a pozíció nagyfokú mobilitással jár, ezért nem tudjuk garantálni, hogy lakhelyhez közeli területet tudunk biztosítani új kollégáink számára. Minden esetben a betanulási idő végén, az aktuális területfelosztási helyzethez viszonyítva kapja meg területét az új kolléga.

A Regionális értékesítési vezető pozícióban dolgozó munkatársaink heti 5 napon végeznek munkát, ami üzleteink nyitvatartásához igazodva, kötelezően tartalmaz hétvégi munkanapokat is.

Regionális értékesítési vezetőként kollégáink nagyobb mozgástérrel rendelkeznek munkájuk és feladataik struktúrálásában, lehetőségük van rá, hogy bizonyos feltételek mellett saját maguk szervezzék és ütemezzék feladataikat.

Minden Regionális értékesítési vezető számára ki van jelölve egy másik Regionális értékesítési vezető helyettesként, akivel szabadságolások esetén helyettesíteni tudják egymást.

Igen, ebben a pozícióban rendszeres időközönként megbeszéléseken veszel részt a központunkban, ahol a kollégákkal és vezetőkkel tudtok egyeztetni az aktualitásokról. 

Regionális értékesítési vezetőként egy legfeljebb 150 fős csapat irányítása tartozik Hozzád. 

Igen van. Időről-időre meghirdetésre kerülnek más ALDI országokban is projektek, amin a Regionális értékesítési vezetők is részt vehetnek.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos fejlesztésére és képzésére, éppen ezért kollégáink a nálunk töltött első két évük során vezetőképző programunk keretein belül, különböző szakmai és készségfejlesztő tréningeken vehetnek részt. Az első két év eltelte után pedig szabadon választott témákban, további tréningek keretein belül képezhetik magukat.

A karrier oldalunkon, online lehet megpályázni a pozíciót. Amennyiben a benyújtott pályázati anyag pozitív elbírálásban részesül, úgy kezdetét veszi a kiválasztási folyamat, ami egy személyes állásinterjút foglal magába. Ha a találkozó pozitív eredménnyel zárul, mindkét fél oldaláról, úgy megkezdődhet a közös munka. Az online jelentkezés folyamatához a Jelentkezés menete menüpont alatt találsz segítséget.

Az állásinterjúra az idegennyelv-tudás felfrissítésével, a megpályázott pozícióval kapcsolatos információgyűjtéssel, illetve a cég tevékenységének való utánajárással lehet általánosságban nézve kellőképpen felkészülni. Az interjú során a legfontosabb számunkra azonban az, hogy hiteles benyomást szerezzünk Rólad. Az interjúztatási folyamattal kapcsolatosan összeállított hasznos információkat, a Jelentkezési tippek menüpont alatt találod meg.

Minden alkalom ideális a jelentkezéshez.