Jelentkezés menete

Szeretnél jelentkezni hozzánk?

Itt találod a legfontosabb, jelentkezéshez szükséges tippeket. 

Már elküldted a jelentkezésedet?  

Kövesd nyomon jelentkezésed útját és tájékozódj a következő lépésekről!

Sok sikert kívánunk álláskeresésedhez!

 

Jelentkezés menete 9 lépésben

Megtaláltad a Neked megfelelő pozíciót, de nem vagy még biztos benne, hogyan tudod a jelentkezésedet a megfelelő módon elküldeni?

A következő útmutatóban megtalálod a válaszokat.

Tekintsd meg a lépéseket és tudj meg többet az ALDI-hoz történő jelentkezési és kiválasztási folyamatról!

A jelentkezés online történik, ezért bárhol, bármikor, akár több nyitott pozícióra is tudsz jelentkezni.

Online felület

A https://karrier.aldi.hu oldalra érkeztél. Az első lépést sikeresen megtetted. 

Keresés

Az Álláskeresés menüpontban találod a nyitott álláshirdetéseinket. Minden kiírt pozíció naprakész - ami azt jelenti, hogy az adott munkakörre keressük leendő munkatársunkat. Lehetőséged van az Állásajánlatok esetében kategóriák szerint is keresni, így kizárólag a Számodra érdekeseket tudod megtekinteni. Az álláshirdetésre kattintva látod a pozíció részleteit. 

Megtaláltad

Az álláshirdetés úgy illik Hozzád, mint Milfina vaj a helyben sütött zsömléhez? Akkor ne vesztegesd az időt és kattints a "Jelentkezés most" gombra. 

Jelentkezz

Van már Saját profilod? Akkor jelentkezz be az e-mail címeddel és jelszavaddal. Ha nincs, akkor regisztrálj és töltsd ki a kötelező mezőket. A Saját profilodon keresztül nyomon tudod követni az egyes pozíciókra leadott jelentkezéseid státuszait, így mindig naprakész lehetsz. Ne aggódj: az adataid biztonságban vannak és Te döntöd el, kinek legyen azokhoz hozzáférése. 

Töltsd fel jelentkezésed

Miután elkészítetted profilodat, fel tudod tölteni jelentkezési anyagodat, mint önéletrajz illetve motivációs levél, valamint itt van lehetőséged az állásspecifikus kérdések megválaszolására. 

Mentsd el

Ha jelentkezési anyagodat elküldés előtt még át szeretnéd nézni, kattints a Mentés gombra. Így jelentkezésed a profilodban bármikor megtekintheted. 

Küldd el a jelentkezésed

Itt az idő az utolsó ellenőrzésre. Ellenőrizd adataidat, hogy valóban azokat a dokumentumokat töltötted fel, amit szerettél volna és kattints a "Jelentkezés most" gombra. Ezzel a lépéssel sikeresen elküldted jelenetkezésed a kiválasztott pozícióra. 

Visszaigazolás

Sikerült! Jelentkezésed megérkezéséről visszaigazoló e-mail-t kapsz, valamint pályázatod státuszát nyomon tudod követni az ALDI karrier oldalán Saját profilodra belépve a Megpályázott állások alatt. 

Kapcsolatfelvétel

Toborzó munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Fontos! Amennyiben egy időben több pozícióra is pályáztál hozzánk, tudnod kell, hogy egy időben csak egy pozícióval lépünk tovább a kiválasztási folyamatban, így ez elhúzódhat. Ezért kérünk, amennyiben már nem lenne aktuális egy-egy pozícióra a pályázatod, azt vond vissza rendszerünkben. Csak azokat a pályázatokat tartsd aktívan, melyek valóban érdekesek Számodra.

Tipp: Ha motivációs leveledben feltünteted, hogy a megpályázott pozíciók közül melyik az elsődlegesen kívánt pozíció, azt figyelembe tudják venni Toborzó munkatársaink.

Kövesd nyomon Adél jelentkezési folyamatát

Mindig naprakészen - Aktiváld az ALDI Állásfigyelő funkcióját

Nem találtál nyitott pozícióink közül Számodra megfelelőt?

Válaszd ki a Számodra érdekes tevékenységi területet, aktiváld az Állásfigyelőt és légy mindig naprakész új pozícióinkat illetően.

Állásfigyelő