Marketing és kommunikáció

A vásárló áll a középpontban

A közösségi oldalak nélkül elképzelhetetlennek tartod a napjaidat? Szójátékaiddal folyamatosan megnevetteted baráti körödet? Te vagy a szópárbajok állandó nyertese? Olvasás közben kiszúrod a legapróbb elírást is? Szeretnéd ezeket a képességeidet hivatásszerűen is gyakorolni? Marketing és kommunikációs területünkön minden a vevőinkkel kapcsolatos kommunikáció körül forog. Dolgozz egy innovatív csapatban és légy részese vállalati sikereinknek!

Kreativitás az ügyfeleink igényeihez igazodva

A reklámok szerelmese vagy, mindened a kreativitás, a KPI-ok, az analitika és a célcsoport orientáltság nem ismeretlen szavak Számodra? Munkatársainkkal közösen keltsd fel vevőink érdeklődését termékeink iránt! Megjelenését tekintve legyen ez online, TV, rádió, vagy nyomtatott anyagok formájában.

Állásaink a Marketing és kommunikáció területén:

Jelenleg nincs találat az Általad megadott keresésre.

Az alábbi gombra kattintva fel tudsz az állásfigyelőre iratkozni.

Állásfigyelő

 

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Nézd meg, hogyan készült az ALDI rap videó

23.05.2021

Az ALDI Magyarország életében egyedülálló módon előszőr készítettünk egy rap videót, melynek werk videóját most Te is megtekintheted.

Részletek

Online állásbörzék

24.05.2021

10 érv, hogy miért érdemes részt venni online állásbörzéken. 2021 márciusában az ALDI részt vett a JOB4me és a HVG online állásbörzén is, ahol hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk.

 

Részletek

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

25.05.2021

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek