Álláslehetőségek felfedezése

A megfelelő állás megtalálásához több út is vezet

Mindegy, hogy Értékesítés, Logisztika, Beszerzés, Hálózatfejlesztés, Ügyvitel vagy IT: számos tevékenységi területen kínálunk országszerte karrierlehetőségeket.

Tudjuk, hogy az igények és a körülmények eltérőek, azonban nálunk akár pályakezdőként vagy gyakornokként, tapasztalt munkavállalóként, vagy esetleg vezetőként álláskínálataink között megtalálhatod a Számodra megfelelő lehetőséget.

Találd meg a Neked való állást

Karriered megkezdése, vagy munkahelyváltás: egy új állás keresése esetén a személyes tényezők nagyon fontos szerepet játszanak. Ahhoz, hogy megkönnyítsük álláskeresésed, nyitott pozícióinkat három tényező szerint csoportosítottuk:

Passzol a tapasztalatodhoz?

Szeretnél gyakornokként nálunk kezdeni? Van már néhány év tapasztalatod az Általad választott területen, esetleg szeretnél vezető pozícióra jelentkezni? Állásainkat különböző tapasztalattal rendelkező jelölteknek kínáljuk. Nézd meg, hogy tapasztalatod alapján mely területünkön tudunk Számodra lehetőséget biztosítani!

Tovább

Passzol az érdeklődési körödhöz?

Pontosan tudod, hogy milyen pozícióban és melyik területen szeretnél dolgozni? Álláskeresés alkalmával az érdeklődési területednek megfelelő munka az elsődleges Számodra és akár még költözni is hajlandó lennél az álomállásodért? Fedezd fel állásainkat, melyeket tevékenységi területek szerint is megtalálsz!

Tovább

Passzol a lakhelyedhez?

Egy állás kiválasztása során az elsődleges szempont Számodra a munkahely közelsége? A napi ingázás, vagy akár közelebb költözés szóba sem jöhet? A több, mint 145 üzletünk valamelyikében országszerte, biatorbágyi raktárunkban, központunkban, esetleg a budapesti vagy pécsi szolgáltató központunk egyikében számtalan lehetőség vár Rád. Találd meg a térképes keresőfunkció segítségével a lakhelyedhez legközelebbi állást!

Tovább

Tekintsd meg heti kiemelt állásajánlatainkat: