Te is a multitasking királya vagy?

Optimális és hatékony működésünk elengedhetetlen mozgatórugója vagy, mert Te támogatod csapatainkat precíz, megbízható és lojális hozzáállásoddal. Legyen az egy Adminisztrációs terület, egy Felsővezetői asszisztencia vagy egy Recepciós munkaterület, képességeidet nálunk kamatoztatni tudod.

Hálózatfejlesztési asszisztensből csoportvezető

Mit mond Számodra az Adminisztráció?

Támogatás, szervezés és szolgáltatás

Adminisztratív munkatársként felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel kell rendelkezned, hogy a napi adatfeldolgozásban és regisztrációkban a határidők betartásával hatékony munkát tudj végezni. Mert Te támogatod ügymenetünket, ehhez pedig elengedhetetlen a kiemelkedő szervezőkészség is. Az adminisztráció szükséges ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek folyamataink. Te leszel a szakterületeink közötti kapocs, munkáddal Te fogod támogatni a csapattagok működését.

 

Mit várnál el egy Felsővezetői asszisztenstől?

Kiváló szervezőkészség és problémamegoldás

Kulcsfontosságú szerepet töltesz be vezetőink sikeres működésében; hozzáállásoddal, segítőkészségeddel és támogató magatartásoddal hozzájárulsz mindennapi eredményes munkavégzésükhöz. Mindezekhez elengedhetetlen, hogy az adott helyzetnek megfelelően kommunikálj, valamint kiemelkedő munkaszervezési és priorizálási készséged legyen. Német - és angol nyelvtudásodat kamatoztathatod mindennapi tevékenységed során, legyen az egy felsővezetői látogatás vagy akár egy prezentáció elkészítése. Rugalmasságod jól fog jönni a váratlan helyzetekben és a változatos feladatok során is.

 

Te milyennek látod az ideális Recepcióst?

Tájékozott, diszkrét és ügyfélorientált

Recepciós munkatársként kiemelkedő problémamegoldó és kiváló kommunikációs készséggel kell rendelkezned, hogy a napi beérkező telefon-, valamint vendégforgalmat kezelni tudd. Mert Te leszel az első benyomás, a Rólad és Általad tapasztaltak alapján alakít majd ki képet cégünkről az érdeklődő. Mindemellett az Adminisztráció terén is ki tudod használni precíz és önálló munkavégzésed. Nem utolsó sorban pedig német - és angol nyelvtudásod kamatoztatni tudod majd nálunk.

 

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek

Az ALDI II. helyezést ért el a 2022-es Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

28.11.2022

A PwC Magyarország 25 000 fiatal és tapasztalt szakember részvételével idén is felmérte a munkaerőpiaci preferenciákat és átadták az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat. Mi pedig felkerültünk a dobogóra és elnyertük a 2. helyet!

 

Részletek

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

31.08.2022

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek