Munka a Pénzügyi területen

A számok szerelmese vagy? Kontrolling, Számvitel, Adózás vagy Pénzügyi területen keresel munkalehetőséget? Csatlakozz az ALDI csapatához!

Az adózás a hobbid?

Nem veszel el a különböző adónemek között? Szívesen tartasz kapcsolatot az illetékes hatóságokkal? Adózási csoportunk tagjaként betekintést nyerhetsz egy kereskedelmi vállalat különböző területeit érintő adónemek világába.

Kollégáink végzik az adóbevallásokhoz szükséges adatgyűjtést, a bevallások összeállítását, majd azok benyújtását. Továbbá részt vesznek a havi és éves zárási feladatokban, adatszolgáltatások összeállításában a menedzsment számára.

Elemzés és közreműködés

Mindennapjaid során pontosan megtervezed kiadásaidat? Kontrolling csapatunk tagjaként hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a számok feldolgozásán és elemzésén alapuló vállalati döntések megszülessenek. A célok meghatározása, projektek ellenőrzése, tervezése is a mindennapi feladataid részét képezhetik.

Kollégáink aktív részvételével készülnek el a kontrolling jelentések, elemzések, a havi és éves zárások. Feladatuk továbbá a különböző ellenőrzések elvégzése, egyúttal a management és a társosztályok részére is rendszeres kimutatások készítése.

Erika - Ügyviteli menedzser

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

25.05.2021

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek

Az ALDI I. helyezést ért el a 2021-es Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

02.12.2021

A 2021-es év Legvonzóbb Munkahelye díjátadón I. helyezést értünk el a fiatalok körében a "Kiskereskedelem" kategóriában!

 

Részletek

Megbízható Munkaadó díj harmadszor is

25.05.2021

Az ALDI idén is átvehette a Meghízható Munkaadó címet, immáron harmadik alkalommal. 2017 óta minden évre elnyerte vállalatunk a szakmai szervezet általi elismerést humán erőforrás tevékenységünkre vonatkozóan.

 

Részletek