Munka a Pénzügyi területen

A számok szerelmese vagy? Kontrolling, Számvitel, Adózás vagy Pénzügyi területen keresel munkalehetőséget? Csatlakozz az ALDI csapatához!

Az adózás a hobbid?

Nem veszel el a különböző adónemek között? Szívesen tartasz kapcsolatot az illetékes hatóságokkal? Adózási csoportunk tagjaként betekintést nyerhetsz egy kereskedelmi vállalat különböző területeit érintő adónemek világába.

Kollégáink végzik az adóbevallásokhoz szükséges adatgyűjtést, a bevallások összeállítását, majd azok benyújtását. Továbbá részt vesznek a havi és éves zárási feladatokban, adatszolgáltatások összeállításában a menedzsment számára.

Elemzés és közreműködés

Mindennapjaid során pontosan megtervezed kiadásaidat? Kontrolling csapatunk tagjaként hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a számok feldolgozásán és elemzésén alapuló vállalati döntések megszülessenek. A célok meghatározása, projektek ellenőrzése, tervezése is a mindennapi feladataid részét képezhetik.

Kollégáink aktív részvételével készülnek el a kontrolling jelentések, elemzések, a havi és éves zárások. Feladatuk továbbá a különböző ellenőrzések elvégzése, egyúttal a management és a társosztályok részére is rendszeres kimutatások készítése.

Barbara - Könyvelő munkatárs

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

18.10.2022

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek

Az ALDI II. helyezést ért el a 2022-es Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

28.11.2022

A PwC Magyarország 25 000 fiatal és tapasztalt szakember részvételével idén is felmérte a munkaerőpiaci preferenciákat és átadták az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat. Mi pedig felkerültünk a dobogóra és elnyertük a 2. helyet!

 

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek