Állások a közelemben

Egy karrierút hosszú utazás nélkül

Lakhelyedhez közeli állást keresel egy regionális, nemzetközi piacon jelen lévő munkáltatónál? Akkor az ALDI-nál jó helyen jársz. Az országszerte több, mint 145 üzletünkkel, biatorbágyi központunkkal és raktárunkkal, valamint budapesti és pécsi szolgáltató központunkkal biztosan megtalálod a Számodra közel álló állást.

Üzletek

A több, mint 145 üzletünkben sokrétű munkalehetőség vár a Bolti eladó pozíciótól egészen az Üzletvezető pozícióig. Regionális értékesítési vezetőként Te vagy a kapocs az üzletek és a központ között.

Raktár

Biatorbágyi logisztikai raktárunk több mint 70.000 négyzetméteren terül el. Közel 550 fős logisztikai csapatunk minden nap azon munkálkodik, hogy a hazánkban található több mint 145 üzletet napi szinten ellássa.

Biatorbágyi központ

Biatorbágyi központunkban számos területen kínálunk állásokat:

Beszerzés, Hálózatfejlesztés, Pénzügy, Marketing és kommunikáció, Logisztika és ellátási lánc management, Személyügy és HR, IT, Adminisztráció.

Budapest One

Az ALDI International IT Services 2020 nyarán költözött a Budapest One épületébe egy modern, színes környezetbe. Az irodarészünk óriás üvegablakokkal körülvett, így napfényes, letisztult open-office-ban tudnak a kollégáink dolgozni. Az iroda tető részén egy futópálya is megtalálható, ami a sportolási lehetőség mellett egyedi kilátást is biztosít.

Pécsi iroda

Az ALDI International IT Services csapata 2018 márciusában, Pécs központjában nyitotta meg második irodáját, amely ugyancsak követi a letisztult, inspiratív és modern kialakítást. A pécsi és a budapesti site szorosan együttműködve fedi le a szolgáltatási portfóliót. Irodáink folyamatosan bővülnek, Budapesten és Pécsett már közel 250 kollegával működünk együtt. A folyamatosan érkező új megbízások következtében Pécsett is növekszik létszámunk.

Használd a megfelelő állás megtalálásához a térkép alapú keresőnket:

Térképes kereső

Tekintsd meg heti kiemelt állásajánlatainkat: