Üzletvezetés

Zavartalan működés biztosítása

Szívesen lennél vezető az ALDI egyik üzletében? Fontos szerepet tulajdonítasz az ügyfélközpontú működésnek? Elkötelezetten és lelkesen vezeted csapatodat? A gyakorlatiasság és a proaktív munka jellemez? Az ALDI Üzletvezetőjeként egy akár 20 főből álló értékesítési csapatot fogsz vezetni és az üzlet gördülékeny működéséért fogsz felelni. 

Nikoletta - Üzletvezető

Optimális vásárlási élmény

Vásárlóink számára Te vagy az üzletekben az elsődleges kapcsolat. Ezen kívül a háttérből biztosítod a folyamatok megfelelő működését, az üzlet vizuálisan vonzó megjelenését. A Regionális értékesítési vezetővel történő folyamatos egyeztetések alapján ellenőrzöd az eladási mutatókat. Többek között ezzel járulsz hozzá az üzlet sikerességéhez.

Egy értékes munkakörnyezet

Üzletvezetőként csapatod irányítása mellett további feladataid közé fog tartozni az árurendelés, az áruprezentáció, csapattagjaid fejlesztése, a munkaidőbeosztás tervezése, a beosztottak irányítása és motiválása, illetve egyéb adminisztrációs feladatok.

GYIK

Kérdésed van a jelentkezéssel, vagy jelentkezési folyamatunkkal kapcsolatban?

Nézd át "Gyakran ismételt kérdéseinket"!

A karrier.aldi.hu weboldalon meghirdetett állásajánlataink közül válaszd ki a Számodra legmegfelelőbbet! A kiválasztott álláshirdetés oldalán a Jelentkezés most gombra kattintva, regisztrációt követően van lehetőség jelentkezni, teljes körűen kitöltött jelentkezői profillal.

Amennyiben már regisztráltál rendszerünkben és rendelkezel jelentkezői profillal, akkor belépés után tudsz pályázni a Számodra megfelelő állásra.

A jelentkezésedhez csatolj egy friss, aktuális önéletrajzot és motivációs levelet!

Amennyiben a karrieroldalunkon a regisztráció befejezése után megpályáztál egy konkrét pozíciót, úgy a regisztráció során megadott e-mail címedre minden esetben kapsz egy visszaigazoló üzenetet.

Igen, a karrier.aldi.hu weboldalon történt regisztrációt követően a Saját profilom menüpont alatt nyomon követheted a jelentkezésed státuszát.

Jellemzően 2-3 héten belül, de előfordulhat, hogy több időt vesz igénybe a válaszadás. Azt megígérjük, hogy amint döntés születik, haladéktalanul értesítünk.

Amennyiben szeretnénk folytatni Veled a kiválasztási folyamatot telefonon keresünk meg és egyeztetjük a következő lépéseket. Elutasító válasz esetén írásos formában értesítünk.

Az egyes pozíciókra elküldött jelentkezésed státuszát a Saját profilom menüpont alatt is megtalálod.

Igen, a Saját profilom menüpont alatt lehetőséged van a jelentkezési anyagodat módosítani.

Igen, van arra lehetőség, hogy egyszerre több pozícióra is jelentkezz.

Igen, a Saját profilom menüpontba lépve ki kell választani a Megpályázott állások menüpont alatt azt a pozíciót, amelyikre leadott jelentkezésed vissza szeretnéd vonni. A jobb alsó sarokban lévő Pályázat visszavonás gombra kattintva tudod a jelentkezésed visszavonni az adott álláshirdetés esetében.

Sajnos erre nincs lehetőség. Kérjük, kövesd figyelemmel a nyitott pozíciókat a karrier oldalunkon, vagy aktiváld az Állásfigyelőt és naprakész információt kapsz Tőlünk az új álláslehetőségekről.

A papír alapú jelentkezést nem tudjuk elfogadni. Az érvényben lévő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében csak online, a karrier.aldi.hu oldalon elküldött jelentkezést tudunk elfogadni.

Amennyiben jelentkezésed alapján kiválasztásra kerülsz, telefonos interjúra kerül sor.

Sikeres telefonos interjút követően, személyes találkozó keretében tudhatsz meg többet a pozícióról és ismerheted meg a terület vezetőjét. (A jelenlegi járványügyi helyzetben főként online interjúkat folytatunk le. Személyes interjúk alkalmával a járványügyi előírások betartására kiemelt hangsúlyt helyezünk).

A legtöbb munkakör esetében második találkozót is szervezünk.

Amennyiben Te vagy a legalkalmasabb jelölt az adott pozícióra, telefonon értesítünk és megbeszéljük a munkakezdéshez szükséges tudnivalókat. Amennyiben nem Te kerültél kiválasztásra, e-mail-ben értesítünk.

Igen, ez is egy fizikai munkakör. Üzletvezetőként feladataidhoz fog tartozni az árurendelés és áruprezentáció, munkaerő beosztásának tervezése, a beosztottak irányítása és motiválása, kasszák leszámolása, árufeltöltés, és adminisztratív feladatok.