Kulisszák mögött

Szeretnéd tudni mi zajlik a háttérben? Itt betekintést nyerhetsz az ALDI kulisszái mögé.

Fagyiosztás munkatársainknak

12.08.2021

Hűsítő finomságokkal leptük meg kollégáinkat a nyári, nagy hőségre való tekintettel.

 

Részletek

Szurkoljunk együtt az ALDI-val!

12.07.2021

Munkatársaink ismét egy izgalmas nyereményjátékban vehettek részt.

 

Részletek

Baba mappa várandós munkatársainknak

25.05.2021

Minden várandós munkatársunknak egy baba mama mappát küldünk, melyben a sok hasznos információ mellett egy rugdalózóval is meglepjük a leendő családtagot. 

Részletek

Mit is jelent az AIIS?

24.05.2021

Az ALDI International IT Services, továbbiakban AIIS egy Magyarországon működő nemzetközi szolgáltató, ahonnan az ALDI SÜD cégcsoport különböző IT és üzleti szolgáltatásainak támogatása folyik.

 

Részletek

Légszűrő berendezés

24.05.2021

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely, kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, amit a szervezet nem képes megszűrni, így közvetlenül a tüdőbe kerülne és rakódna le.

 

Részletek

Mozgásban az ALDI-val

24.05.2021

Munkavállalóink számára elérhető egy zárt céges Facebook csoport. A sportközösségünkben naponta friss, megújuló tartalmakkal jelentkezünk sportolással, egészséges táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Részletek

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

24.05.2021

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Vállalati egészségmegőrző program

24.05.2021

Számunkra fontos munkatársaink egészsége, ezért a Vállalati egészségmegőrző programunk keretében ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítunk minden munkavállalónknak, hiszen első az egészség!

 

Részletek

Húsvéti rajzpályázat

23.05.2021

Minden évben meghirdetésre kerül a "Húsvéti rajzpályázatunk", amelynek keretében munkatársaink gyermekei küldhetik el műveiket. A 2021-es "Húsvéti rajzpályázatunk" díjazott művei a részletekre kattintva tekinthetőek meg.

 

Részletek

Nézd meg, hogyan készült az ALDI rap videó

23.05.2021

Az ALDI Magyarország életében egyedülálló módon előszőr készítettünk egy rap videót, melynek werk videóját most Te is megtekintheted.

Részletek

Ismerd meg munkatársainkat az AIIS-nél

22.05.2021

Munkatársainkkal folytatott beszélgetésen keresztül megismerheted az AIIS működését és betekintést nyerhetsz mindennapjaikba.

 

Részletek

  • 1 / 1