Kulisszák mögött

Szeretnéd tudni mi zajlik a háttérben? Itt betekintést nyerhetsz az ALDI kulisszái mögé.

Fiolányi Figyelem: Egészségügyi szűrőprogram

15.07.2024

Az egészség megőrzése és a megelőzés fontossága nem csak a mindennapokban, hanem a munkahelyeken is kiemelt szerepet játszik. Ezt az elvet szem előtt tartva indította el 2017-ben a Fiolányi Figyelem, azaz a FiFi egészségügyi szűrőprogramot az ALDI.

Részletek

Digitalizáció az ALDI raktárában

18.10.2022

Milyen út vezet egy új rendszer élesítéséhez? Hova tartunk ezek után? A kérdésekre választ kapsz cikkünkben.

 

Részletek

Baba mappa várandós munkatársainknak

12.10.2022

Minden várandós munkatársunknak egy baba mama mappát küldünk, melyben a sok hasznos információ mellett egy rugdalózóval is meglepjük a leendő családtagot. 

Részletek

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

31.08.2022

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Vállalati egészségmegőrző program

20.07.2022

Számunkra fontos munkatársaink egészsége, ezért a Vállalati egészségmegőrző programunk keretében ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítunk minden munkavállalónknak, hiszen első az egészség!

 

Részletek

Légszűrő berendezés

21.03.2022

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely, kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, amit a szervezet nem képes megszűrni, így közvetlenül a tüdőbe kerülne és rakódna le.

 

Részletek

  • 1 / 1