Gyakorlati tapasztalatszerzés és pénzkeresés egyszerre?

Aktív hallgatói jogviszonnyal, esetleg már diplomával rendelkezel és szeretnél munkatapasztalatot szerezni, pénzt keresni, mindemellett megtudni, hogy az ALDI-nál való munkavégzés megfelel-e Számodra? Ebben az esetben a szakmai gyakorlat az ideális lehetőség Neked.

A nálunk töltött szakmai gyakorlat során betekintést nyerhetsz az ALDI világába, széleskörű gyakorlati tapasztalatra tehetsz szert, és megismerheted a napi munkafolyamatokat. Az első naptól kezdve teljesjogú csapattagként dolgozhatsz nálunk és a területtől függően vehetsz részt projektjeinkben. Tapasztalt kollégáink ott lesznek, hogy támogassanak.

Gyakornoki programlehetőségeink területek szerint

Biatorbágyi központi irodánkban, valamint raktárunkban kínálunk gyakornoki lehetőségeket. Akár egy gyakorlati félévről, akár egy szezon jellegű munkáról van szó, a szakmai gyakorlat az ALDI-nál egy későbbi karrier kezdete is lehet.

Központi gyakornok

Felsőfokú tanulmányokat folytatsz? Lezárt 4 féléved után szeretnéd megtapasztalni, hogyan működik egy nagyvállalat?

Ha szeretnéd igazán hasznosan eltölteni a gyakorlati idődet vagy akár hosszú távon tervezel velünk, akkor nálunk a helyed. Hozd magaddal idegen nyelvi és elméleti tudásod, lelkesedésed, a többit mi adjuk hozzá és elkísérünk utadon!

 

 

Logisztika gyakornok

Felsőfokú tanulmányaid logisztikai területen folytatod? Érdekel az áruforgalom és minden, ami ezzel kapcsolatos?

Szerezd meg gyakorlati tapasztalatod az ország egyik legnagyobb raktárában, nálunk, mert mi igazi perspektívát biztosítunk Számodra!

 

 

 

Gyakornokból csoportvezető

Gyakornokból munkatárs

Állásaink Gyakornokok számára:

Jelenleg nincs találat az általad megadott keresésre.

Az alábbi gombra kattintva fel tudsz az állásfigyelőre iratkozni.

Állásfigyelő