ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Beszélgetés egy Betanuló regionális értékesítési vezetővel!

03.06.2024

Megújult formában jelentkezik az ALDI Karrier témájú podcast sorozatának legfrissebb évada! Sorozatunk következő részében a Betanuló regionális értékesítési pozícióba nyerhetünk mélyebb betekintést, Káldos András segítségével.

Részletek

Tavaszi állásbörzeszezon az ALDI-val

28.05.2024

Budapesti Műszaki Egyetem, Debrecen, Székesfehérvár és Kaposvár? Igen! Az ALDI idén is kimaxolta jelenlétét az állásbörzéken. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult az ALDI idei állásbörze szezonja, akkor olvasd el cikkünket!

Részletek

Beszélgetés az ALDI Minőségbiztosítási és fenntarthatósági menedzserével!

23.05.2024

Ha hiányoltad már a Karrier témájú podcast sorozatunkat, akkor van egy jó hírünk: megérkezett az új évad! Téged is érdekel, hogy mivel foglalkozik az ALDI-nál egy Minőségbiztosítási és fenntarthatósági menedzser? Akkor hallgasd meg legfrissebb évadunk első részét, amiben Lócsi Dóra mesél erről a pozícióról!

Részletek

Az ALDI a legismertebb munkaadó!

06.05.2024

A Randstad Award idén is díjazta Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit, és nagy örömünkre szolgál, hogy idén az ALDI-t ebben a szektorban különdíjjal illették!

Részletek

10 év az AIIS-nél

12.04.2024

Ebben az interjúban megismerheted egyik munkatársunkat, Jamót - azaz Jamniczki Gergely csoportvezetőt - aki az ALDI International IT Services-t erősíti már több, mint 10 éve.

Részletek

Család és munka - Ismerjétek meg Szandra történetét!

05.02.2024

A fiatal családanyák egyik legnagyobb kihívása a modern világban a munka és a család összehangolása. Szandra - 4 gyermekes családanya és Logisztikai munkatársunk - mesél a TV2 Sikeres leszek! c. műsorában arról, hogy hogyan is lehet összehangolni ezt a kettő feladatkört.

Részletek

Út a sikerhez: Kitartás és Fejlődés a mindennapokban

01.02.2024

Mivel foglalkozik egy Személyügyi tanácsadó az ALDI-nál? Milyen kompetenciákkal kell rendelkezni, hogy sikeres lehess ezen a területen? Ha érdekel az előbbi kérdésekre a válasz, akkor hallgasd meg Zsolt történetét, hadd mondja el ő, hogy mi is a siker kulcsa valójában!

Részletek

CSR Doing Good Award - Fenntarthatósági díj az ALDI-nak!

23.01.2024

Gödöllő, Paks, Pécs, Szeged, Szolnok, és Nyíregyháza - az ALDI idén ezeken a településeken telepített a beporzók számára ideális feltételeket nyújtó rovarhoteleket, a már 2016 óta működő biatorbágyi rovarotthon mellé. A sikeres 2023-as fenntarthatósági projektnek köszönhetően pedig kategóriagyőztesek lettünk!

Részletek

Egyensúly a vízen és az életben

17.01.2024

Érdekel, hogy hogyan lehet összehangolni a víz nyugalmát és a munka pörgését? Hogy miként ad lehetőséget az ALDI munkavállalóinak, hogy kedvenc sportjuknak hódoljanak? Szandra a TV2 karrier témájú műsorában mesél arról, hogy saját életében, hogyan jelenik meg a sport és a munka egyensúlya.

Részletek

Ismerd meg az ALDI dolgozóit - Nóra

08.01.2024

Önállóság, csapatmunka, kihívás, élmény, tudás és biztonság - Nóra ezekkel a jelzőkkel illetné az ALDI-nál eltöltött éveit. Az alábbi videóban Gábor Nóra mutatja be mivel is foglalkozik Bolti eladóként vállalatunknál. Mesél arról, milyen kihívásokkal találkozik, hogy mi az, ami nap, mint nap motiválja őt a munkavégzésben és arról is, hogy mennyi mindenben segítette őt az ALDI, mind szakmai, mind személyes fejlődése során.

Részletek

Az ALDI III. helyezést ért el a 2023-as év Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

29.12.2023

A PwC Magyarország idén is kihirdette a magyar munkáltatói piac Legvonzóbb Munkahelyeinek járó díjakat. Az ALDI immár évek óta töretlenül részesül ezen elismerésben, amely alól az idei év sem kivétel.

Részletek

ALDI Karrier Roadshow

29.12.2023

Budapest, Göd, Székesfehérvár, Veszprém - Az ALDI állásbörzéken való jelenléte idén ősszel is kiemelkedő volt. 2023 őszén is sikeresen megjelent az ALDI Karrier négy állásbörzén, bemutatva elkötelezettségünket a tehetségek felé és erősítve kapcsolatunkat a jövő munkatársaival.

Részletek

Diákok az ALDI-nál - TrendFM

29.11.2023

A TrendFM Monitor Délután c. műsorában, a Munkaerőforrás rovatban, az euJobs HR-Group HR-es brandigazgatója és az ALDI HR vezetője vendégeskedtek, ahol az ALDI-nál történő diák foglalkoztatásról, a diákmunka lehetőségeiről és toborzásáról beszélgettek.

Részletek

Changing jobs for more money

28.11.2023

In today’s economic situation, more and more people are changing jobs, saying they do it because of the money. In this article I would like to encourage you to ask yourself a few questions before changing jobs, saying because they pay you too little.

Részletek

It’s time for a career change!

28.11.2023

Changing careers consciously is crucial. Before you jump head in, it is important to know what a career change entails, how recruiters and hiring managers perceive career changers, and what are the steps for a successful career change.

Részletek

  • 1 / 3