ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Család és munka - Ismerjétek meg Szandra történetét!

05.02.2024

A fiatal családanyák egyik legnagyobb kihívása a modern világban a munka és a család összehangolása. Szandra - 4 gyermekes családanya és Logisztikai munkatársunk - mesél a TV2 Sikeres leszek! c. műsorában arról, hogy hogyan is lehet összehangolni ezt a kettő feladatkört.

Részletek

Út a sikerhez: Kitartás és Fejlődés a mindennapokban

01.02.2024

Mivel foglalkozik egy Személyügyi tanácsadó az ALDI-nál? Milyen kompetenciákkal kell rendelkezni, hogy sikeres lehess ezen a területen? Ha érdekel az előbbi kérdésekre a válasz, akkor hallgasd meg Zsolt történetét, hadd mondja el ő, hogy mi is a siker kulcsa valójában!

Részletek

CSR Doing Good Award - Fenntarthatósági díj az ALDI-nak!

23.01.2024

Gödöllő, Paks, Pécs, Szeged, Szolnok, és Nyíregyháza - az ALDI idén ezeken a településeken telepített a beporzók számára ideális feltételeket nyújtó rovarhoteleket, a már 2016 óta működő biatorbágyi rovarotthon mellé. A sikeres 2023-as fenntarthatósági projektnek köszönhetően pedig kategóriagyőztesek lettünk!

Részletek

Egyensúly a vízen és az életben

17.01.2024

Érdekel, hogy hogyan lehet összehangolni a víz nyugalmát és a munka pörgését? Hogy miként ad lehetőséget az ALDI munkavállalóinak, hogy kedvenc sportjuknak hódoljanak? Szandra a TV2 karrier témájú műsorában mesél arról, hogy saját életében, hogyan jelenik meg a sport és a munka egyensúlya.

Részletek

Ismerd meg az ALDI dolgozóit - Nóra

08.01.2024

Önállóság, csapatmunka, kihívás, élmény, tudás és biztonság - Nóra ezekkel a jelzőkkel illetné az ALDI-nál eltöltött éveit. Az alábbi videóban Gábor Nóra mutatja be mivel is foglalkozik Bolti eladóként vállalatunknál. Mesél arról, milyen kihívásokkal találkozik, hogy mi az, ami nap, mint nap motiválja őt a munkavégzésben és arról is, hogy mennyi mindenben segítette őt az ALDI, mind szakmai, mind személyes fejlődése során.

Részletek

Az ALDI III. helyezést ért el a 2023-as év Legvonzóbb Munkahelye díjátadón!

29.12.2023

A PwC Magyarország idén is kihirdette a magyar munkáltatói piac Legvonzóbb Munkahelyeinek járó díjakat. Az ALDI immár évek óta töretlenül részesül ezen elismerésben, amely alól az idei év sem kivétel.

Részletek

ALDI Karrier Roadshow

29.12.2023

Budapest, Göd, Székesfehérvár, Veszprém - Az ALDI állásbörzéken való jelenléte idén ősszel is kiemelkedő volt. 2023 őszén is sikeresen megjelent az ALDI Karrier négy állásbörzén, bemutatva elkötelezettségünket a tehetségek felé és erősítve kapcsolatunkat a jövő munkatársaival.

Részletek

Diákok az ALDI-nál - TrendFM

29.11.2023

A TrendFM Monitor Délután c. műsorában, a Munkaerőforrás rovatban, az euJobs HR-Group HR-es brandigazgatója és az ALDI HR vezetője vendégeskedtek, ahol az ALDI-nál történő diák foglalkoztatásról, a diákmunka lehetőségeiről és toborzásáról beszélgettek.

Részletek

Changing jobs for more money

28.11.2023

In today’s economic situation, more and more people are changing jobs, saying they do it because of the money. In this article I would like to encourage you to ask yourself a few questions before changing jobs, saying because they pay you too little.

Részletek

It’s time for a career change!

28.11.2023

Changing careers consciously is crucial. Before you jump head in, it is important to know what a career change entails, how recruiters and hiring managers perceive career changers, and what are the steps for a successful career change.

Részletek

Beszélgetés a Logisztika és Beszerzés vezetőjével!

07.11.2023

Kíváncsi vagy, hogyan működik az ALDI Logisztikai részlege és szeretnél bepillantást nyerni a Beszerzés folyamatába? Akkor hallgasd meg Karrier témájú podcast sorozatunk legújabb részét, amelyben Grósz Krisztiánnal az ALDI Magyarország Logisztikai és Beszerzési vezetőjével beszélgettünk!

Részletek

Beszélgetés Kasza Krisztinával

25.10.2023

Az ALDI karrier témájú podcast sorozat 2. évadjának 3. részében Kasza Krisztina, a Beszerzési osztály egyik managere mesél nekünk arról, hogy milyenek a hétköznapjai, hogyan került ebbe a pozícióba és pontosan mi is a feladata a Beszerzési osztálynak.

Részletek

Interjú Szabó Rolanddal!

16.10.2023

Szabó Rolanddal az ALDI Magyarország regionális értékesítési vezetőjével beszélgettünk karrier témájú podcast sorozatunk legújabb részében. Roland megismertette velünk munkájának részleteit és kihívásait, mesélt arról, hogy mely projektek tartoznak hozzá és miért érdemes az ALDI-nál dolgozni.

Részletek

Beszélgetés a Marketing osztály managerével!

10.10.2023

Megérkezett az ALDI karrier témájú podcastjének legújabb évada! A podcast sorozat legfrissebb részében Kóródi Zsuzsával, az ALDI Marketing osztályának managerével beszélgettünk arról, hogy milyenek a mindennapok a Marketing osztályon, hogy honnan ered az ALDI humoros külső kommunikációja és személyes karrierútját is megosztja velünk.

Részletek

Beszélgetés az ALDI Értékesítési vezetőjével!

02.10.2023

Ha szeretnéd megtudni, hogy mivel foglalkozik az ALDI egyik Értékesítési vezetője, milyen feladatai és felelősségei vannak, akkor hallgasd meg karrier témájú podcastünk legújabb részét! Kocsányi László bemutatja mivel foglalkozik Értékesítési vezetőként és személyes karrier útján is átkalauzol bennünket.

Részletek

  • 1 / 3