ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Vienna Business Run 2023.

21.09.2023

A Bécsi futás, azaz a Vienna Business Run idén is megrendezésre került, amelyen az ALDI dolgozói is részt vettek. Ha szeretnéd tudni, hogyan zajlott az idei Bécsi futás, akkor olvasd el alábbi bejegyzésünket!

Részletek

Ismerd meg az ALDI dolgozóit - Judit és Tamás

05.09.2023

Ismerd meg Judit és Tamás - két üzletvezetőnk - mindennapjait! Juditot az új kihívások és készségek elsajátítása, míg Tamást a biztonság motiválta, amikor rátalált az ALDI-ra. A videóban bemutatják feladataikat, mesélnek felelősségeikről és arról, hogy mennyi mindennel gyarapodtak az ALDI-nál eltöltött évek során.

 

Részletek

Ismerd meg az ALDI dolgozóit - György és Nóra

28.08.2023

Önállóság, csapatmunka, kihívás, élmény, tudás és biztonság - György és Nóra ezekkel a jelzőkkel illetné az ALDI-nál eltöltött éveiket. Az alábbi videóban Bán György és Gábor Nóra mutatja be mivel is foglalkoznak Bolti eladóként vállalatunknál. Mesélnek arról, milyen kihívásokkal találkoznak, hogy mi az, ami nap, mint nap motiválja őket a munkavégzésben és arról is, hogy mennyi mindenben segítette őket az ALDI, mind szakmai, mind személyes fejlődésük során.

 

Részletek

Kereskedelmi tapasztalat nélkül Regionális értékesítési vezető? - Igen, lehetséges!

04.08.2023

Kancsár Klaudia videójából megtudhatjuk, hogyan is néz ki egy területi vezető betanulási időszaka, hogyan sajátította el a szakmai alapokat előzetes kereskedelmi tapasztalat nélkül és arról is beszámol, hogy milyen lehetőségeket nyújtott számára az ALDI.

 

Részletek

Változások és fejlődések az ALDI-nál

24.07.2023

Tóth Gergely az ALDI Magyarország HR vezetője mesél a karrier témájú podcast sorozat legújabb részében arról, hogy milyen az ALDI-nál dolgozni, milyen előnyökkel jár, hogyan történik a betanulás és milyen modernizáción esett át a cég az elmúlt években.

Részletek

Vezető és családanya szerep egy személyben

20.07.2023

Az ALDI podcastjének második részében Tóth Judit mesél arról, hogyan néz ki egy napja Ügyviteli koordinációs igazgatóként, hogyan egyezteti össze magánéletét és vezetői feladatait, valamint ebben miként segíti őt az ALDI.

 

Részletek

Út az értékesítéstől a beszerzésig

17.07.2023

Ha szeretnéd tudni, hogyan járta be Pusztai Ádám Magyarországot, az Egyesült Államokat és még Ausztriát is az ALDI segítségével és hogyan jutott el az értékesítés területéről a beszerzésig, akkor hallgasd meg az ALDI karrier témájú podcastjének első részét!

Részletek

Három díj - Egy vállalat

06.07.2023

Az ALDI a Store Insider idei „Év Boltja“ Pályázatán három kategóriában nyert első díjat. Vállalatunk elnyerte „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” és „Az Év Boltja 2023 NÉBIH különdíjat” is.

 

Részletek

Az Értékesítés területéről egyenesen a Marketing osztályra!

04.07.2023

Hogyan lehet az értékesítés területéről a Marketing és kommunikációs osztály élére kerülni? Vagy épp külföldre költözni az ALDI segítségével? Stotz Erhard videójából kiderül!

 

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek

Folyamatos fejlődés - mozgalmas mindennapok

09.05.2023

Munkatársunk Vadócz Attila mesél arról, hogy Regionális értékesítési vezetőként, milyen feladatokat lát el nap, mint nap és arról, milyen előnyökkel jár ez a pozíció.

 

Részletek

Tapasztalat és kihívások - egy Üzletvezetőnk története

26.04.2023

Szekeres Péter 15 éve Üzletvezető az ALDI-nál. Milyen tapasztalat, hozzáállás és karakter kell egy ilyen munkához? Péter videójából kiderül!

 

Részletek

Profi sportolóból, profi logisztikus

18.04.2023

Kaluha Csaba családapa, sportoló és sikeres logisztikus. Hogyan érte el mindezt? Ismerjétek meg Csaba történetét.

 

Részletek

Munka és magánélet - működhet a kettő együtt?

18.04.2023

Farkas Erika hosszú karrierutat járt be az ALDI-nál. A kemény munka mellett magánéletére is mindig van ideje. Mégis hogyan tudja Erika összeegyeztetni a kettőt? Ismerjétek meg az Ő történetét!

 

Részletek

15 éve az ALDI-nál!

22.02.2023

Nekem nagyon sokat adott az ALDI, mert megnyitott számomra egy olyan világot, amiről addig azt sem tudtam, hogy létezik. Ma már teljesen más szemléletmóddal sétálok egy üzletben és máshogy látom a polcon lévő termékeket is.

 

Részletek

  • 1 / 3