ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Szurkoljunk együtt az ALDI-val!

2021.07.12.

Munkatársaink ismét egy izgalmas nyereményjátékban vehettek részt.

 

Részletek

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

2021.05.25.

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek

Megbízható Munkaadó díj harmadszor is

2021.05.25.

Az ALDI idén is átvehette a Meghízható Munkaadó címet, immáron harmadik alkalommal. 2017 óta minden évre elnyerte vállalatunk a szakmai szervezet általi elismerést humán erőforrás tevékenységünkre vonatkozóan.

 

Részletek

AIIS-nél lévő pozíciókról bővebben

2021.05.25.

Az alábbi információkkal támpontot szeretnénk ahhoz biztosítani, hogy tudd, melyik pozíciónkban mire számíthatsz.

 

Részletek

Baba mappa várandós munkatársainknak

2021.05.25.

Minden várandós munkatársunknak egy baba mama mappát küldünk, melyben a sok hasznos információ mellett egy rugdalózóval is meglepjük a leendő családtagot. 

Részletek

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

2021.05.24.

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Vállalati egészségmegőrző program

2021.05.24.

Számunkra fontos munkatársaink egészsége, ezért a Vállalati egészségmegőrző programunk keretében ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítunk minden munkavállalónknak, hiszen első az egészség!

 

Részletek

Mit is jelent az AIIS?

2021.05.24.

Az ALDI International IT Services, továbbiakban AIIS egy Magyarországon működő nemzetközi szolgáltató, ahonnan az ALDI SÜD cégcsoport különböző IT és üzleti szolgáltatásainak támogatása folyik.

 

Részletek

Karrier lehetőségek az AIIS-nél

2021.05.24.

Számos karrier lehetőséget kínálunk olyanoknak, akik szívesen használnák a már megszerzett nyelvtudásukat, valamint jelentkezéssel kapcsolatos tippeket is adunk.

 

Részletek

Online állásbörzék

2021.05.24.

10 érv, hogy miért érdemes részt venni online állásbörzéken. 2021 márciusában az ALDI részt vett a JOB4me és a HVG online állásbörzén is, ahol hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk.

 

Részletek

Légszűrő berendezés

2021.05.24.

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely, kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, amit a szervezet nem képes megszűrni, így közvetlenül a tüdőbe kerülne és rakódna le.

 

Részletek

Mozgásban az ALDI-val

2021.05.24.

Munkavállalóink számára elérhető egy zárt céges Facebook csoport. A sportközösségünkben naponta friss, megújuló tartalmakkal jelentkezünk sportolással, egészséges táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Részletek

Virtuális Bécsi Futás

2021.05.24.

A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt nem tudtunk részt venni a bécsi futáson, ahol az osztrák kollégáinkkal  évek óta együtt futunk vagy Nordic Walking-ozunk.

Részletek

Regionális értékesítési vezető - betanulási időszak

2021.05.23.

Szeretnéd megismerni, hogyan történik egy Regionális értékesítési vezető betanulása? Ismerd meg Claudia történetét!

 

Részletek

Húsvéti rajzpályázat

2021.05.23.

Minden évben meghirdetésre kerül a "Húsvéti rajzpályázatunk", amelynek keretében munkatársaink gyermekei küldhetik el műveiket. A 2021-es "Húsvéti rajzpályázatunk" díjazott művei a részletekre kattintva tekinthetőek meg.

 

Részletek

  • 1 / 2