Logisztika és Ellátási lánc menedzsment (SCM)

Megtaláljuk a helyes utat - nem csak a karrieredhez

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeink a megfelelő időben, a megfelelő üzletben vásárlóink számára rendelkezésre álljanak. Ezt logisztikai szakembereink teszik lehetővé, akik figyelemmel kísérik az áruforgalom teljes folyamatát.

Ellátási lánc menedzsment

Milyen árucikknek, mekkora mennyiségben és hol kell lennie? A biatorbágyi logisztikai központunk Ellátási lánc menedzsment munkatársai ezt a kérdést vizsgálják. Logisztikai folyamataink rendszeres elemzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk az optimalizálásra is. A beszállítótól kezdve a raktárkezelésen át az üzletekig - szakembereink a legmodernebb szoftverek segítségével vizsgálják, hogyan jutnak el a termékek A-ból B-be és hogyan lehet ezt az utat még hatékonyabbá tenni.

Az áru útja

Biatorbágyi logisztikai központunk jelenleg több mint 145 üzletet szolgál ki Magyarországon, ahol minden, a beérkező, a raktárban lévő és a kimenő áru körül forog - a minőségellenőrzést is beleértve. Flottakezelésben a hatékony útvonaltervezésen van a hangsúly, hogy vásárlóink számára üzleteinkben a legjobb minőséget a legkedvezőbb áron tudjuk kínálni.

Logisztikai központi raktárunk

Biatorbágyi logisztikai raktárunk több mint 70.000 négyzetméteren terül el. Közel 550 fős logisztikai csapatunk mindennap azon munkálkodik, hogy a hazánkban található, több mint 145 üzletet napi szinten ellássa a beszerzéstől érkező legjobb minőségű termékekkel, a lehető leggyorsabb úton.

Munkatársaink bemutatkoznak

Nem tudod elképzelni, hogyan folyik nálunk a raktári munka? Munkatársainkon keresztül bemutatjuk az egyes munkaköröket.

Regina

Ismerd meg Reginát - Raktári munkatársunkat

A vele folyatott interjúért kattints az alábbi gombra:

Tovább

Jani

Ismerd meg Janit - Raktári munkatársunkat

A vele folyatott interjúért kattints az alábbi gombra:

Tovább

Edina

Ismerd meg Edinát - Raktári munkatársunkat

A vele folyatott interjúért kattints az alábbi gombra:

Tovább

Márk

Ismerd meg Márkot - Raktári munkatársunkat

A vele folyatott interjúért kattints az alábbi gombra:

Tovább

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Légszűrő berendezés

24.05.2021

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely, kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, amit a szervezet nem képes megszűrni, így közvetlenül a tüdőbe kerülne és rakódna le.

 

Részletek

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

25.05.2021

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek

Vállalati egészségmegőrző program

24.05.2021

Számunkra fontos munkatársaink egészsége, ezért a Vállalati egészségmegőrző programunk keretében ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítunk minden munkavállalónknak, hiszen első az egészség!

 

Részletek