Fókuszban a munkatársaink

Személyügyi és HR területeken az ember áll a középpontban. HR szakembereink leendő munkatársaink toborzásáért, vállalati arculatunk kialakításáért, dolgozóink szakmai továbbképzéséért felelnek.

Bérszámfejtő munkatársaink pedig a munkaüggyel kapcsolatos feladatokat látják el.

Kezdjük együtt!

A HR területén azon munkálkodunk, hogy a megfelelő csatornákon keresztül megtaláljuk leendő munkatársainkat, akik hosszú távon az ALDI csapatát erősítik. Munkatársaink a hozzánk jelentkezők ideális munkahelyének megtalálásában, és a beilleszkedésben, betanulásban nyújtanak segítséget. Meglévő munkatársaink képzése, fejlesztése, vállalati egészségmegőrzéssel kapcsolatos teendők, employer branding, karrier oldalunk, egyes social media oldalaink kialakítása, üzemeltetése is feladatköreink közé tartoznak. A munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás, illetve munkabérrel kapcsolatos témakörök a Személyügy területéhez tartoznak.

Személy- és munkaügy

A Személy- és munkaügyön munkatársaink előkészítik, naprakészen tartják a munkaszerződéseket, valamint bér- és TB számfejtést végeznek, bevallásokat, kimutatásokat is készítenek. Bérrel, járulékokkal, távolléti díjakkal, szabadsággal, beosztástervezéssel, munkaidő kerettel, továbbá egyéb felmerülő munkajogi kérdéssel kapcsolatban állnak rendelkezésre kollégáink, vezetőink, a hatóságok és anyacégünk felé.

Zsolt - Személyügyi csoportvezető

Ági - Tréning koordinátor

Állásaink a Személyügy és HR területén:

Jelenleg nincs találat az Általad megadott keresésre.

Az alábbi gombra kattintva fel tudsz az állásfigyelőre iratkozni.

Állásfigyelő

 

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

ALDI a közösségi médiában

25.05.2022

Az ALDI munkáltatói tevékenységéről, a karrierlehetőségeinkről, a juttatásainkról és számos érdekes tartalmat találhatsz rólunk a közösségi média felületeinken. Megtalálsz minket Facebook-on, LinkedIn-en és a Youtube-on is. Kövess be minket Te is!

Részletek

Az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2023/24“ díjat!

11.05.2023

Az ALDI ismételten, immár negyedik alkalommal, nyerte el a DUIHK Megbízható Munkaadó díját. Beszámolunk arról, hogy mit is jelent ez a díj, milyen feltételeknek kell megfelelni és az ALDI milyen változtatásokkal és fejlesztésekkel érdemelte ki ezt a megtisztelő titulust.

 

Részletek