Fókuszban a munkatársaink

Személyügyi és HR területeken az ember áll a középpontban. HR szakembereink leendő munkatársaink toborzásáért, vállalati arculatunk kialakításáért, dolgozóink szakmai továbbképzéséért felelnek.

Bérszámfejtő munkatársaink pedig a munkaüggyel kapcsolatos feladatokat látják el.

Kezdjük együtt!

A HR területén azon munkálkodunk, hogy a megfelelő csatornákon keresztül megtaláljuk leendő munkatársainkat, akik hosszú távon az ALDI csapatát erősítik. Munkatársaink a hozzánk jelentkezők ideális munkahelyének megtalálásában, és a beilleszkedésben, betanulásban nyújtanak segítséget. Meglévő munkatársaink képzése, fejlesztése, vállalati egészségmegőrzéssel kapcsolatos teendők, employer branding, karrier oldalunk, egyes social media oldalaink kialakítása, üzemeltetése is feladatköreink közé tartoznak. A munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás, illetve munkabérrel kapcsolatos témakörök a Személyügy területéhez tartoznak.

Személy- és munkaügy

A Személy- és munkaügyön munkatársaink előkészítik, naprakészen tartják a munkaszerződéseket, valamint bér- és TB számfejtést végeznek, bevallásokat, kimutatásokat is készítenek. Bérrel, járulékokkal, távolléti díjakkal, szabadsággal, beosztástervezéssel, munkaidő kerettel, továbbá egyéb felmerülő munkajogi kérdéssel kapcsolatban állnak rendelkezésre kollégáink, vezetőink, a hatóságok és anyacégünk felé.

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

ALDI a közösségi médiában

22.05.2021

Az ALDI munkáltatói tevékenységéről, a karrierlehetőségeinkről, a juttatásainkról és számos érdekes tartalmat találhatsz rólunk a közösségi média felületeinken. Megtalálsz minket Facebook-on, LinkedIn-en és a Youtube-on is. Kövess be minket Te is!

Részletek

Megbízható Munkaadó díj harmadszor is

25.05.2021

Az ALDI idén is átvehette a Meghízható Munkaadó címet, immáron harmadik alkalommal. 2017 óta minden évre elnyerte vállalatunk a szakmai szervezet általi elismerést humán erőforrás tevékenységünkre vonatkozóan.

 

Részletek

Mozgásban az ALDI-val

24.05.2021

Munkavállalóink számára elérhető egy zárt céges Facebook csoport. A sportközösségünkben naponta friss, megújuló tartalmakkal jelentkezünk sportolással, egészséges táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Részletek