Vállalati egészségmegőrzés az ALDI-nál

Az EGYÜTT.EGÉSZSÉGESEN. vállalati egészségprogramunk munkatársaink jólétére összpontosít. Megelőzési és egészségügyi szolgáltatások széles választékát kínáljuk Számodra. Munkáltatóként célunk dolgozóink egészségének megőrzése.

Egészséges táplálkozás

Az vagy, amit megeszel! A táplálkozás és az egészség szorosan összefügg. Információkkal és hasznos tippekkel támogatjuk munkavállalóinkat, melyek segítséget nyújtanak az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásban. ALDI munkavállalóként minden nap friss zöldség és gyümölcs, valamint tea és víz vár a jól felszerelt konyhákban.

Testmozgás

A sport pozitív hatással van a testre és a lélekre. A mozgás közös örömének elősegítése érdekében vonzó ajánlatokat, tudnivalókat és sok más érdekességet kínálunk Számodra. A kedvezményes sportkártya mellett aktív sportközösségünk tagja lehetsz, ezáltal részese lehetsz havi kihívásoknak, melyeket nyereménnyel jutalmazunk. Ezen kívül évente egyszer támogatjuk az általunk szervezett futóverseny nevezési díját, illetve lehetőséget biztosítunk a Bécsi üzleti futáson való részvételre, melyre technikai ALDI-s futópólót biztosítunk.

Foglalkozás-egészségügy és egészségügyi programok

Legyen szó a mindennapi foglakozás-egészségügyi támogatásról, vagy a vállalatunk által biztosított szűrőprogram lehetőségéről, célunk, hogy segítsünk egészséged megőrzésében és védelmében. Foglalkozás-egészségügyi orvosaink országszerte kompetens kapcsolattartókként állnak rendelkezésre.

Egészséges munkahelyi légkör

A pozitív munkakapcsolatok erősítik jólétünket. Az egészséges vezetési és vállalati kultúra, a csapat összetartása és a kölcsönös megbecsülés kulcsfontosságú sikertényezők. Különböző programokkal bíztatunk csapatrendezvényeken való részvételre, mint például közös túrázások, kerékpározások és futások, illetve saját szervezésű sport kihívások.