Karrier témák

Jelentkezőink informáltsága nagyon fontos számunkra - itt mindent megtudhatsz az aktuális karrier témákról.

Diákok az ALDI-nál - TrendFM

29.11.2023

A TrendFM Monitor Délután c. műsorában, a Munkaerőforrás rovatban, az euJobs HR-Group HR-es brandigazgatója és az ALDI HR vezetője vendégeskedtek, ahol az ALDI-nál történő diák foglalkoztatásról, a diákmunka lehetőségeiről és toborzásáról beszélgettek.

Részletek

Changing jobs for more money

28.11.2023

In today’s economic situation, more and more people are changing jobs, saying they do it because of the money. In this article I would like to encourage you to ask yourself a few questions before changing jobs, saying because they pay you too little.

Részletek

It’s time for a career change!

28.11.2023

Changing careers consciously is crucial. Before you jump head in, it is important to know what a career change entails, how recruiters and hiring managers perceive career changers, and what are the steps for a successful career change.

Részletek

Beszélgetés a Logisztika és Beszerzés vezetőjével!

07.11.2023

Kíváncsi vagy, hogyan működik az ALDI Logisztikai részlege és szeretnél bepillantást nyerni a Beszerzés folyamatába? Akkor hallgasd meg Karrier témájú podcast sorozatunk legújabb részét, amelyben Grósz Krisztiánnal az ALDI Magyarország Logisztikai és Beszerzési vezetőjével beszélgettünk!

Részletek

Beszélgetés Kasza Krisztinával

25.10.2023

Az ALDI karrier témájú podcast sorozat 2. évadjának 3. részében Kasza Krisztina, a Beszerzési osztály egyik managere mesél nekünk arról, hogy milyenek a hétköznapjai, hogyan került ebbe a pozícióba és pontosan mi is a feladata a Beszerzési osztálynak.

Részletek

Interjú Szabó Rolanddal!

16.10.2023

Szabó Rolanddal az ALDI Magyarország regionális értékesítési vezetőjével beszélgettünk karrier témájú podcast sorozatunk legújabb részében. Roland megismertette velünk munkájának részleteit és kihívásait, mesélt arról, hogy mely projektek tartoznak hozzá és miért érdemes az ALDI-nál dolgozni.

Részletek

Beszélgetés a Marketing osztály managerével!

10.10.2023

Megérkezett az ALDI karrier témájú podcastjének legújabb évada! A podcast sorozat legfrissebb részében Kóródi Zsuzsával, az ALDI Marketing osztályának managerével beszélgettünk arról, hogy milyenek a mindennapok a Marketing osztályon, hogy honnan ered az ALDI humoros külső kommunikációja és személyes karrierútját is megosztja velünk.

Részletek

Beszélgetés az ALDI Értékesítési vezetőjével!

02.10.2023

Ha szeretnéd megtudni, hogy mivel foglalkozik az ALDI egyik Értékesítési vezetője, milyen feladatai és felelősségei vannak, akkor hallgasd meg karrier témájú podcastünk legújabb részét! Kocsányi László bemutatja mivel foglalkozik Értékesítési vezetőként és személyes karrier útján is átkalauzol bennünket.

Részletek

16. BME Napok - 1. ALDI Karrier kitelepülés

25.09.2023

Talán lemaradtál a BME Napokról? Vagy csak érdekel mivel várta ALDI Karrier kitelepülésünk a látogatókat? Akkor olvasd el bejegyzésünket, amelyből megtudhatod milyen aktivitással szolgáltunk és hogy hogyan is zajlottak az idei BME Napok ALDI-s sátrunkból nézve!

Részletek

Vienna Business Run 2023.

21.09.2023

A Bécsi futás, azaz a Vienna Business Run idén is megrendezésre került, amelyen az ALDI dolgozói is részt vettek. Ha szeretnéd tudni, hogyan zajlott az idei Bécsi futás, akkor olvasd el alábbi bejegyzésünket!

Részletek

Ismerd meg az ALDI dolgozóit - Judit és Tamás

05.09.2023

Ismerd meg Judit és Tamás - két üzletvezetőnk - mindennapjait! Juditot az új kihívások és készségek elsajátítása, míg Tamást a biztonság motiválta, amikor rátalált az ALDI-ra. A videóban bemutatják feladataikat, mesélnek felelősségeikről és arról, hogy mennyi mindennel gyarapodtak az ALDI-nál eltöltött évek során.

 

Részletek

Kereskedelmi tapasztalat nélkül Regionális értékesítési vezető? - Igen, lehetséges!

04.08.2023

Kancsár Klaudia videójából megtudhatjuk, hogyan is néz ki egy területi vezető betanulási időszaka, hogyan sajátította el a szakmai alapokat előzetes kereskedelmi tapasztalat nélkül és arról is beszámol, hogy milyen lehetőségeket nyújtott számára az ALDI.

 

Részletek

Változások és fejlődések az ALDI-nál

24.07.2023

Tóth Gergely az ALDI Magyarország HR vezetője mesél a karrier témájú podcast sorozat legújabb részében arról, hogy milyen az ALDI-nál dolgozni, milyen előnyökkel jár, hogyan történik a betanulás és milyen modernizáción esett át a cég az elmúlt években.

Részletek

Vezető és családanya szerep egy személyben

20.07.2023

Az ALDI podcastjének második részében Tóth Judit mesél arról, hogyan néz ki egy napja Ügyviteli koordinációs igazgatóként, hogyan egyezteti össze magánéletét és vezetői feladatait, valamint ebben miként segíti őt az ALDI.

 

Részletek

Út az értékesítéstől a beszerzésig

17.07.2023

Ha szeretnéd tudni, hogyan járta be Pusztai Ádám Magyarországot, az Egyesült Államokat és még Ausztriát is az ALDI segítségével és hogyan jutott el az értékesítés területéről a beszerzésig, akkor hallgasd meg az ALDI karrier témájú podcastjének első részét!

Részletek

  • 1 / 3