HISZÜNK A SOKSZÍNŰSÉG EREJÉBEN

A sokféle és különböző csapatok nagy teljesítményre képesek.

Számunka fontos a munkatársainkkal, vásárlóinkkal és partnereinkkel való, kölcsönös megértésen, tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés. Olyan kultúrában dolgozunk, amely a sokszínűség minden formáját üdvözli. Örömünkre szolgál, hogy globális vállalatként egy jobb világ megteremtéséhez járulhatunk hozzá.

Sokszínűség az ALDI-nál

A sokszínűség, a tisztességes bánásmód, valamint az esélyegyenlőség kiemelten fontosak számunkra. Meggyőződésünk, hogy munkatársaink képzettségének, tapasztalatának és személyiségének sokfélesége döntő szerepet játszik vállalatunk sikerében. Egyik alapelvünk szerint nálunk az ember áll a középpontban.

Ezért üdvözlünk magunknál nemtől, kortól és háttértől függetlenül minden új munkatársat.

A sokszínűségről, az esélyegyenlőségről és az egyenlő bánásmódról részletesebb információk a sokszínűségi szabályzatban találhatók. 

Mit jelent a sokszínűség a gyakorlatban?

Sokszínűség a felvételi folyamat során

Biztos lehetsz benne, kizárólag képzettséged és tapasztalatod határozza meg, hogy meghívunk-e egy interjúra.

Sokszínűség az ALDI csapatában

A kihívásokat különböző szempontból vizsgáljuk meg, mert csak így tudunk új, innovatív ötleteket megvalósítani! Nagyra értékeljük munkatársaink egyediségét és sokszínűségét, ezért azokat a lehető legnagyobb mértékben támogatjuk és segítjük.

Annak érdekében, hogy munkatársaink folyamatosan (tovább-)fejlődhessenek, a kihívást jelentő feladatok mellett ALDI Akadémiánkon számos képzési lehetőséget, valamint modern munkakörnyezetet és számos juttatást kínálunk számukra.

Sokszínűség a vezetésben

Az egyenlő bánásmód a vezetőségben is megmutatkozik. Az ALDI-nál minden második vezető pozíciót női kolléga tölt be. Az "egyenlő fizetés" számunkra mindig is természetes volt. Elkötelezettek vagyunk az egyenlő bánásmód mellett! 

Sokszínűség a HOFER S/E-nél

A HOFER S/E országaihoz tartozik még a HOFER Ausztria, az ALDI SUISSE, a HOFER Szlovénia és az ALDI Olaszország. A cégcsoportnál dolgozó kollégákkal folytatott rendszeres megbeszélések következtében sokféle tapasztalatot gyűjthetünk és megoszthatjuk egymással tudásunkat, mely segít bennünket a sokszínűségi célok kidolgozásában és a megvalósításában.

További információ az ALDI / HOFER sokszínűségéről az alábbi Diversity & Inclusion | ALDI SOUTH Group nemzetközi oldalon érhető el.