Az ötlettől a bevásárlókosárig

Beszerzésen munkatársunkként termékeinket végigkíséred az ötlettől üzleteink polcáig - a szortiment kialakításától a reklámidőszakok szervezésén át a minőségellenőrzésig. A beszerzésen egy igazán izgalmas karrierút vár rád.

Tevékenységi területeink

Központi beszerzés

Munkatársaink a Központi beszerzési osztályon megkötik az éves kondíciós szerződéseket, kialakítják a termékkínálatot és optimalizálják a szortimentet. Heti rendszerességgel akciókat, kampányokat szerveznek, hogy termékeink a megszokott kedvező ALDI árakon jussanak el vásárlóinkhoz. Folyamatosan figyelik és elemzik a piacon szereplő versenytársak tevékenységét és termékeit, az irányadó trendeket, az éppen aktuális újdonságokat. Fő feladataik közé tartozik még a sajátmárkás termékeink létrehozása és bevezetése. Nyomon követik a törvényi előírásokat és felelősek a minőség, a szerződésben megállapodott keretfeltételek betartatásáért. Aktív napi kapcsolatban állnak anyacégünkkel és beszállítóinkkal, német és angol nyelven kommunikálnak.

Diszpozíciós és Akciós Termékterület

Az Akciós Termékmenedzsment és Diszpozíciós osztályunk munkatársai támogatják a beszerzési folyamatokat, ők vesznek részt az áruellátással kapcsolatos operatív ügyintézésben. Feladatuk a raktári készletszint optimális szinten való tartása, valamint a bolti igények kielégítése, ezek felülvizsgálata.

Munkatársaink figyelik a piac változásait, nagy hangsúlyt fektetve az akciókra és a szezonális időszakokra. Ők tartják a kapcsolatot partnereinkkel (német és magyar nyelven), a folyamatok elemzéséhez pedig kiértékeléseket és jelentéseket készítenek.

Minőségbiztosítás

Sajátmárkás termékeinket rendszeresen bevizsgáltatjuk független laborok bevonásával, továbbá számos területen a jogszabályi előírásoknál szigorúbb értékeket határozunk meg egyes paraméterek tekintetében. Ezen felül beszállítóinktól megköveteljük a gyártóhely-tanúsítvány meglétét, így csak tanúsítással rendelkező gyártóhelyről származhat sajátmárkás termék. Termékeinket rendszeresen kóstoljuk, teszteljük. Így biztosítjuk, hogy vásárlóink számára folyamatosan a legjobb termékminőséget a megszokott kedvező ALDI áron nyújthassuk.

Vállalati felelősségvállalás

Csapatunk feladata fenntarthatósági célok meghatározása, valamint nemzetközi felelősségvállalási stratégiák magyarországi piacra történő implementálása. A központi beszerzési munkatársak támogatása a felelős és fenntartható beszerzési folyamatok megvalósítása érdekében. Társadalmi felelősségvállalási projektek indítása és koordinálása a vállalati felelősségvállalási alapelvek mentén.

Dóra - Minőségbiztosítási és CR-menedzser

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

Szeretnél egy zöld munkahelyen dolgozni?

24.05.2021

Az ALDI-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Ennek érdekében számos olyan tevékenységet vezettünk be, amelyek mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezettudatossághoz.

 

Részletek

Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

25.05.2021

Egyenlő teljesítményért egyenlő bért? Ez számunkra természetes. A sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem nagyon fontos számunkra!

Részletek

Virtuális Bécsi Futás

24.05.2021

A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt nem tudtunk részt venni a bécsi futáson, ahol az osztrák kollégáinkkal  évek óta együtt futunk vagy Nordic Walking-ozunk.

Részletek