Az ötlettől a bevásárlókosárig

Beszerzésen munkatársunkként termékeinket végigkíséred az ötlettől üzleteink polcáig - a szortiment kialakításától a reklámidőszakok szervezésén át a minőségellenőrzésig. A Beszerzésen egy igazán izgalmas karrierút vár Rád.

Tevékenységi területeink

Központi beszerzés

Munkatársaink a Központi beszerzési osztályon megkötik az éves kondíciós szerződéseket, kialakítják a termékkínálatot és optimalizálják a szortimentet. Heti rendszerességgel akciókat, kampányokat szerveznek, hogy termékeink a megszokott kedvező ALDI árakon jussanak el vásárlóinkhoz. Folyamatosan figyelik és elemzik a piacon szereplő versenytársak tevékenységét és termékeit, az irányadó trendeket, az éppen aktuális újdonságokat. Fő feladataik közé tartozik még a sajátmárkás termékeink létrehozása és bevezetése. Nyomon követik a törvényi előírásokat és felelősek a minőség, a szerződésben megállapodott keretfeltételek betartatásáért. Aktív napi kapcsolatban állnak anyacégünkkel és beszállítóinkkal, német és angol nyelven kommunikálnak.

Diszpozíciós és Akciós termékterület

Az Akciós termékmenedzsment és Diszpozíciós osztályunk munkatársai támogatják a beszerzési folyamatokat, ők vesznek részt az áruellátással kapcsolatos operatív ügyintézésben. Feladatuk a raktári készletszint optimális szinten való tartása, valamint a bolti igények kielégítése, ezek felülvizsgálata.

Munkatársaink figyelik a piac változásait, nagy hangsúlyt fektetve az akciókra és a szezonális időszakokra. Ők tartják a kapcsolatot partnereinkkel (német és magyar nyelven), a folyamatok elemzéséhez pedig kiértékeléseket és jelentéseket készítenek.

Minőségbiztosítás

Sajátmárkás termékeinket rendszeresen bevizsgáltatjuk független laborok bevonásával, továbbá számos területen a jogszabályi előírásoknál szigorúbb értékeket határozunk meg egyes paraméterek tekintetében. Ezen felül beszállítóinktól megköveteljük a gyártóhely-tanúsítvány meglétét, így csak tanúsítással rendelkező gyártóhelyről származhat sajátmárkás termék. Termékeinket rendszeresen kóstoljuk, teszteljük. Így biztosítjuk, hogy vásárlóink számára folyamatosan a legjobb termékminőséget a megszokott kedvező ALDI áron nyújthassuk.

Vállalati felelősségvállalás

Csapatunk feladata fenntarthatósági célok meghatározása, valamint nemzetközi felelősségvállalási stratégiák magyarországi piacra történő implementálása. A Központi beszerzési munkatársak támogatása a felelős és fenntartható beszerzési folyamatok megvalósítása érdekében. Társadalmi felelősségvállalási projektek indítása és koordinálása a vállalati felelősségvállalási alapelvek mentén.

Pillants be az ALDI kulisszái mögé:

15 éve az ALDI-nál!

22.02.2023

Nekem nagyon sokat adott az ALDI, mert megnyitott számomra egy olyan világot, amiről addig azt sem tudtam, hogy létezik. Ma már teljesen más szemléletmóddal sétálok egy üzletben és máshogy látom a polcon lévő termékeket is.

 

Részletek

Területeken átívelő karrier

16.11.2022

Olvasd el Központi beszerzési munkatársunkkal készített interjúnkat. Nora elmeséli azt is, hogyan kamatoztatta Bolti eladóként megszerzett ismereteit Központi beszerzési munkatársként.

 

Részletek

Élsportból a kereskedelembe

17.11.2022

Olvasd el Központi beszerzési munkatársunkkal készített interjúnkat. Barbara elmeséli azt is, hogyan kamatoztatta múltbéli sikereit cégünknél.

 

Részletek