IT terület az ALDI-nál

Készen állsz arra, hogy közösen formáljuk az ALDI jövőjét? Kezdd meg, vagy folytasd nálunk IT karriered építését! A legkülönbözőbb területeken tudunk Számodra karrierlehetőségeket biztosítani, legyen ez szoftver, hardver, szerver, vagy akár projektmenedzsment.

Mit jelent az NIT?

A magyarországi National IT (NIT) alapvetően két fő részből tevődik össze: a magyarországi üzleteket támogató és a logisztikai központot üzemeltető csapatokból. IT támogató, mérnök, valamint konzulens munkatársaink biztosítják üzleteink és központunk zavartalan működését.

Mivel foglalkozunk?

Az üzleteket támogató csapat felel például a kasszarendszerek üzemeltetéséért, a magyarországi fiskalizációs folyamatok projektszintű támogatásáért, továbbá egy saját szervíztechnikus csapat oldja meg az üzletek lokális hardver problémáit.

Milyen folyamatokért felelünk?

Biatorbágyi IT csapatunk azon dolgozik, hogy sikeresen megvalósítsa a különböző hazai IT projektjeinket, amelyek érintik például vállalatunk magyarországi értékesítési, pénzügyi és igazgatási folyamatait.

Mit jelent a központ támogatása?

NIT kollégáink napi munkájuk során a központunkban dolgozó társosztályok gördülékeny működését biztosítják, legyen az a HR, a Könyvelés, a Beszerzés vagy akár a Logisztika.

Csapatmunka

IT Manager kollégáink számára a csapatmunka kiemelt fontosságú. A rendszeres tréningek és szakmai támogatás mellett, a menedzsment kiemelt hangsúlyt fektet az emberi tényezőkre, a kollégák egyéni fejlődésére, és a csapatok kiváló együttműködésére. Az ALDI-nál meggyőződésünk, hogy munkatársaink elégedettsége hozzájárul üzleti sikereinkhez.