Kedvenced az árufeltöltés? Szívesen kasszázol?

Szeretsz emberekkel kommunikálni, segíteni Nekik? Az ALDI-nál Bolti eladóként  feladataid közé tartoznak a polcok folyamatos feltöltése, rendezése, továbbá a zöldség-gyümölcs és pékáru pultok feltöltöttségének figyelemmel kísérése. Feladatkörödbe tartozik még a termékek minőségellenőrzése és a vásárlók udvarias kiszolgálása.

Mit jelent a rotációs rendszer?

A Rotációs rendszer magába foglalja azt a 4 fő munkafolyamatot, amelyet a Bolti eladó a munkája során elvégez.

Árupakolás

A Bolti eladó végigköveti az áru életútját a boltban. Először átveszi az árukat, melyeket kézi béka segítségével tud mozgatni az üzleten belül, majd feltölti a polcokat. Ellenőrzi a termékek szavatossági idejét, és címkézőgép segítségével címkével látja el az árut. Segít a vásárlóknak megtalálni a termékeket, rendelkezésükre áll bármilyen kérdésben.

Kasszázás

A Bolti eladó a kasszánál köszönti, fogadja és kiszolgálja a vevőket és törekszik a pontosságra.

Pékáruk sütése

A Bolti eladó gondoskodik arról, hogy a Bake-off részen mindig friss péksütemény álljon a vásárlók rendelkezésére.

Takarítás

A Bolti eladónak ügyelni kell a tisztaságra, így a takarítási folyamatokat is ellátja.

A Hozzád legközelebb lévő álláslehetőségünk megtalálásához kattints a térképre!

GYIK

Kérdésed van a jelentkezéssel, vagy jelentkezési folyamatunkkal kapcsolatban?

Nézd át "Gyakran ismételt kérdéseinket"!

A weboldalunkon meghirdetett állásajánlataink közül válaszd ki a Számodra legmegfelelőbbet! A kiválasztott álláshirdetés oldalán a Jelentkezés most gombra kattintva, regisztrációt követően van lehetőség jelentkezni, teljes körűen kitöltött jelentkezői profillal.

Amennyiben már regisztráltál rendszerünkben és rendelkezel Saját profillal, akkor belépés után tudsz pályázni a Számodra megfelelő állásra.

A jelentkezésedhez csatolj egy aktuális önéletrajzot, illetve szükség esetén egy motivációs levelet is!

Amennyiben a karrier oldalunkon a regisztráció befejezése után megpályáztál egy konkrét pozíciót, úgy a regisztráció során megadott e-mail címedre minden esetben kapsz egy visszaigazoló üzenetet.

Igen, a weboldalunkon történt regisztrációt követően a Saját profilom menüpont alatt nyomon követheted a jelentkezésed státuszát.

Jellemzően 2-3 héten belül, de előfordulhat, hogy több időt vesz igénybe a válaszadás. Azt megígérjük, hogy amint döntés születik, haladéktalanul értesítünk.

Amennyiben szeretnénk folytatni Veled a kiválasztási folyamatot, telefonon keresünk meg és egyeztetjük a következő lépéseket. Elutasító válasz esetén írásos formában értesítünk.

Az egyes pozíciókra elküldött jelentkezésed státuszát a Saját profilom menüpont alatt is megtalálod.

Igen, a Saját profilom menüpont alatt lehetőséged van a jelentkezési anyagodat módosítani.

Igen, van arra lehetőség, hogy egyszerre több pozícióra is jelentkezz.

Igen, a Saját profilom menüpontba lépve ki kell választani a Megpályázott állások menüpont alatt azt a pozíciót, amelyikre leadott jelentkezésed vissza szeretnéd vonni. A jobb alsó sarokban lévő Pályázat visszavonás gombra kattintva tudod a jelentkezésed visszavonni az adott álláshirdetés esetében.

Sajnos erre nincs lehetőség. Kérjük, kövesd figyelemmel a nyitott pozíciókat a karrier oldalunkon, vagy aktiváld az Állásfigyelőt és naprakész információt kapsz Tőlünk az új álláslehetőségekről!

A papír alapú jelentkezést nem tudjuk elfogadni. Az érvényben lévő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében csak online, a weboldalunkon keresztül elküldött jelentkezést tudunk elfogadni.

A munkatársak az Üzletvezető által elkészített beosztásuknak megfelelően a hét bármely munkanapján délelőttös, vagy délutános műszakokban, naponta váltakozó munkarendekben dolgoznak, a nyitvatartási idő szerint.

Az üzlet nyitása előtt körülbelül 60-90 perccel korábbi megjelenés szükséges.

A délutáni műszak feladatai, az üzlet zárását követően körülbelül 60 perccel fejeződnek be.

Üzletvezető-helyettes pozíció körülbelül 1 év elteltével, Üzletvezető esetén körülbelül 2-3 év elteltével tölthetők be.

Jellemzően négy fő feladat közül, árupakolás, kasszázás, pékáru sütés és takarítás, mindegyik ellátása szükséges.