Jelentkezési tippek

Szeretnél hozzánk jelentkezni?

Az alábbi tippekkel szeretnénk Számodra segítséget nyújtani a jelentkezési anyagod elkészítéséhez és a személyes interjúhoz.

Első benyomás: Pályázati anyagod

A pályázati anyagod az első benyomás, amelyet ránk teszel. Ezek már sokat elárulnak munkamódszeredről, végzettségedről, illetve döntő szerepet játszanak abban, hogy meghívjunk egy interjúra. Élj a lehetőséggel és állítsd össze profi módon jelentkezési anyagodat!

Ne hagyj ki semmit!

Egy tartalmas önéletrajz, megfelelő minőségű fotóval, egy vonzó motivációs levél (meghirdetett pozíciótól függően) és releváns iskolai, tanulmányi referenciák csatolása szükséges.

A minőség a nyerő

Jelentkezési anyagod bizonyítja minőségtudatosságodat! A professzionális minőség lenyűgöz minket, ez mutatja elkötelezettségedet. Ezért gondosan készítsd el dokumentumaidat és győződj meg arról, hogy azok formailag és tartalmilag helyesek és természetesen teljesek!

Személyiséged vezet a célhoz!

Mi tesz Téged különlegessé? Milyen tulajdonságokat és készségeket hozol Magaddal? Miért pont Neked kellene az ALDI-nál dolgoznod? Az ezekre a kérdésekre kapott válaszok fontosak számunkra, mert áttekintést adnak személyiségedről és kíváncsivá tesznek bennünket. Ezért gondold át, hogy mit kell feltétlenül tudnunk Rólad, de koncentrálj a munka szempontjából lényeges dolgokra!

ALDI, a munkád és TE

Miért pont ez a munka és miért éppen az ALDI-nál? Hogyan illik hozzád a meghirdetett pozíció? Miért pont az élelmiszerkereskedelem? Ezekre a kérdésekre a motivációs levélben és később egy esetleges személyes interjú keretei között is van lehetőséged válaszolni. A legjobb módja ennek, ha először feltesszük magunknak a kérdést: Mit szeretek csinálni és mik az erősségeim?

Érdekel? Mutasd meg!

Személyes interjúra érkezz hozzánk felkészülten! Azzal, hogy saját kérdéseket teszel fel, azt is megmutatja, hogy különösen érdekel vállalatunk. Így közösen kideríthetjük, hogy megvan-e az összhang.

Mit vegyek fel?

Nem csak a ruha teszi az embert, a megjelenésednek egy ápolt külsővel is megadhatod a végső simításokat. Szeretnénk, ha kényelmesen éreznéd Magad, ezért az ALDI-nál a „Business Casual” öltözködési szabály szerint élünk. Kedvenc elegáns farmeredet és klasszikus sneakeredet szeretnéd felvenni az állásinterjúra? Ez teljesen rendben van! Természetesen szoknyában vagy szövetnadrágban is szívesen látunk. A megfelelő összkép érdekében azonban jobb, ha kihagyod a pólót és helyette blúzt/inget választasz.