Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben van még kérdésed, itt találsz további információkat az ALDI-ról, mint munkáltatóról, valamint jelentkezési tippeket.

Álláshirdetéseinket a weboldalunkon naponta frissítjük. Amint egy pozíció betöltésre kerül, a weboldalon a továbbiakban már nem elérhető.

Az ALDI-hoz történő jelentkezésedhez szükséged van egy jól felépített, fotóval ellátott önéletrajzra, végzettséged megjelölésével és eddigi munkatapasztalatod feltüntetésével. Amennyiben motivációs levélre is szükségünk van, azt a megpályázott pozíció leírásánál jelezzük. A jelentkezés gomb megnyomásával tudod véglegesíteni jelentkezésed. 

Bizonyosodj meg róla, hogy jelentkezésed elküldésekor a "Jelentkezem" gombra kattintasz. Amennyiben automatikus visszaigazoló e-mail-t kaptál, a jelentkezésed szerencsésen megérkezett.

Az ALDI-nál minden jelentkező kap visszajelzést - lehetőség szerint minél hamarabb (kb. két héten belül). Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nagyra értékeljük a fáradozásodat az önéletrajzod hozzánk történő elküldésében.

Kérjük, hogy jelentkezésed véglegesítése előtt nézd át a csatolt dokumentumokat. Amennyiben önéletrajzod nem került elküldésre - vagy helyette más dokumentumot mellékelsz - toborzó munkatársaink ezt jelzik feléd. 

Munkatársainkat többlépcsős kiválasztási folyamat során választjuk ki. Az első lépés minden esetben a jelentkezési anyag gondos áttekintése. A további lépések az adott pozíciótól függően különbözőek, de egy személyes interjú mindenképpen a részét képezi. 

Egy esetleges lemondás minden esetben a megpályázott állásra vonatkozik. Ha úgy érzed, egy másik álláslehetőség is megszólít, örülönk, ha arra is jelentkezel. 

Természetesen lehetőséged van több pozícióra is jelentkezni. 

Egy esetlegesen felmerülő technikai probléma esetén a hu.hrsymbolaldipunkthu e-mail címen keresztül tudsz kapcsolatba lépni velünk. 

Jelentkezésedet a "Saját profilod"-ban bármikor lehetőséged van visszavonni. 

Ismered már az Állásfigyelő funkciónkat? Itt beállíthatod a Számodra megfelelő szűrési feltételeket, így amennyiben olyan pozíció került hirdetésre, mely Számodra érdekes lehet, elsőként fogsz róla értesítést kapni. 

Az ALDI-nál megéljük a sokszínűséget: nők és férfiak, idősek és fiatalok dolgoznak együtt Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszerkereskedelmi láncánál. Ahhoz, hogy vevőink kívánságát és szükségleteit a lehető legjobban kielégítsük, munkatársaink között is keresett a sokszínűség. 

A Dresscode személyes interjú alkalmával az irodai környezetben: Business Casual. Ez azt jelenti, hogy elegáns farmerben és klasszikus félcipőben, de akár egy szép blúzban, illetve ingben is érkezhetsz. Azon vezetők számára, akik nem üzleteinkben dolgoznak, a blézer, illetve zakó viselete elvárt. Központi raktárunkban és üzleteinkben belépésedkor megkapod a munkavégzéshez szükséges ruházatot és egyéb felszereléseket.