Egyensúly a vízen és az életben

Szandra közel hat éve helyezkedett el az ALDI-nál Értékesítési munkatársként, két éve pedig már Üzletvezető helyettesi pozíciót tölt be. Részmunkaidős munkája, valamint vezetőinek odafigyelése és támogatása lehetővé teszi számára, hogy férjével és cicájukkal rendszeresen eljárjanak horgászni.

Szandrával ezt a sportot férje ismertette meg hat évvel ezelőtt, s habár először voltak fenntartásai ezzel szemben és inkább csak a jó idő, a pihenés és a napozás vonzotta, végül mégis hamar beleszeretett a horgászatba. Szerencsére az ALDI-nál végzett munka mellett, van annyi szabadideje, hogy ezen sport szenvedélyének hódoljon, így gyakran járnak el, akár több napos horgásztúrákra is. Ezeket a hosszabb túrákat általában még videófelvételre is veszik, s posztolják YouTube-csatornájukra a horgászat iránt érdeklődők számára.

Szandra részmunkaidőben dolgozik, ami azt jelenti, hogy hetente átlagosan három-négy napot tölt az ALDI-nál munkával. Elmondása szerint, ezek a napok sosem unalmasak, hiszen minden nap új kihívásokkal kerülnek szembe, s kollégáival folyamatosan segítik és támogatják egymást - nem csak a munkában, de a magánéletben is.