Beszélgetés az ALDI Logisztikai területi vezető helyettesével!

Mátis Zsolt 2016-ban találkozott először az ALDI-val, mint munkáltatóval egy ismerősén keresztül, ahol hamar megtalálta azt a pozíciót, amiben el szeretett volna helyezkedni. Izgalmas karrierutat járt be, így 2017-ben - immár 7 éve - indult el ALDI-s pályafutása Regionális beszerzési munkatársként. Hamar lehetősége nyílt előre lépni a Logisztika területén, ahol műszakvezetőként folytatta karrierjét. Jelenleg pedig Zsolt az ALDI egyik Logisztikai területi vezető helyettesi pozícióját tölti be.

Vezetőként munkanapjai igencsak változatosak. Feladatai közé tartozik többek között az adminisztráció mellett, a társosztályokkal való együttműködés, a különböző projektek, fejlesztések megvalósítása és az egyéb ad hoc jellegű feladatok elvégzése. A folyamatosan változó mindennapok lehetőséget nyújtanak a fejlődésre, amelyhez a támogatást is megkapja környezetétől, mind magán-, mind szakmai életében.

Zsolt azt vallja, hogy az ALDI-nál a következő mottót szem előtt tartva érdemes dolgozni: ONE TEAM - ONE GOAL.

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet eljutni a Beszerzéstől a Logisztikáig, akkor hallgasd meg Zsoltot podcast sorozatunk legújabb évadában!