Út a sikerhez: Kitartás és Fejlődés a mindennapokban

Zsolt 2018 óta dolgozik az ALDI-nál a Személyügyi osztályon, az elmúlt egy évben pedig már tanácsadóként tevékenykedett. Munkája igencsak sokrétű, hiszen munkatársai támogatásán túl, operatív bérszámfejtéssel és riportálással is foglalkozik, vezetőknek ad tanácsot munkajogi kérdésekkel kapcsolatban, továbbá különböző projektek bevezetése és utókövetése is a feladati közé tartozik. Az ALDI-nál végzett munka során lehetősége van további képzéseken is részt venni, valamint elmondása szerint a munkája a magánéletével is könnyen összeegyeztethető.

Zsolt bérszámfejtői végzettségének megszerzése után kezdett el jelenlegi pozíciójában dolgozni. Ebben a munkakörben fontos a folyamatos fejlődés, tanulás és naprakészség, hiszen a jogszabályok és a vállalati belsős szabályok is állandó jelleggel és dinamikusan változnak, amelyekre gyorsan kell reagálni.

Zsolt szerint, ebben a szakmában a siker titka a kitartáson nyugszik, valamint fontos a változásra való nyitottság, a tudás folyamatos elsajátítása és az otthoni támogatói közeg.