ALDI Világ - Karrier blog

Fedezd fel karrier blogunkat és pillants be Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszer láncának kulisszái mögé!

Légszűrő berendezés

24.05.2021

Az ALDI raktárában, a kereskedelemben egyedüliként speciális légszűrőket használunk, amely, kiszűri a levegőből a 4 mikron alatti port, amit a szervezet nem képes megszűrni, így közvetlenül a tüdőbe kerülne és rakódna le.

 

Részletek

Mozgásban az ALDI-val

24.05.2021

Munkavállalóink számára elérhető egy zárt céges Facebook csoport. A sportközösségünkben naponta friss, megújuló tartalmakkal jelentkezünk sportolással, egészséges táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Részletek

Virtuális Bécsi Futás

24.05.2021

A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt nem tudtunk részt venni a bécsi futáson, ahol az osztrák kollégáinkkal  évek óta együtt futunk vagy Nordic Walking-ozunk.

Részletek

Regionális értékesítési vezető - betanulási időszak

23.05.2021

Szeretnéd megismerni, hogyan történik egy Regionális értékesítési vezető betanulása? Ismerd meg Claudia történetét!

 

Részletek

Húsvéti rajzpályázat

23.05.2021

Minden évben meghirdetésre kerül a "Húsvéti rajzpályázatunk", amelynek keretében munkatársaink gyermekei küldhetik el műveiket. A 2021-es "Húsvéti rajzpályázatunk" díjazott művei a részletekre kattintva tekinthetőek meg.

 

Részletek

Nézd meg, hogyan készült az ALDI rap videó

23.05.2021

Az ALDI Magyarország életében egyedülálló módon előszőr készítettünk egy rap videót, melynek werk videóját most Te is megtekintheted.

Részletek

ALDI a közösségi médiában

22.05.2021

Az ALDI munkáltatói tevékenységéről, a karrierlehetőségeinkről, a juttatásainkról és számos érdekes tartalmat találhatsz rólunk a közösségi média felületeinken. Megtalálsz minket Facebook-on, LinkedIn-en és a Youtube-on is. Kövess be minket Te is!

Részletek

Ismerd meg munkatársainkat az AIIS-nél

22.05.2021

Munkatársainkkal folytatott beszélgetésen keresztül megismerheted az AIIS működését és betekintést nyerhetsz mindennapjaikba.

 

Részletek

  • 2 / 2