Tapasztalat és kihívások - egy Üzletvezetőnk története

Interjú Péterrel, Üzletvezető munkatársunkkal

Szekeres Péter már 15 éve Üzletvezetőként dolgozik az ALDI-nál. Először 2006-ban találkozott az ALDI álláshirdetésével. Mivel biztos megélhetést nyújtó munkát keresett így jelentkezett az Üzletvezetői állásra. Péter vezetői, pedagógiai és vendéglátói tapasztalattal is rendelkezett jelentkezésekor, amelyeket a mai napig hasznosít munkája során.

Az üzletekben a mindennapi operatív folyamatokból is kiveszi részét, de mindemellett vezetői feladatokat is ellát, mint a rendelések elkészítése, a dolgozók beosztásainak összeállítása, áruátvétel és még sok más.

Péter szerint az ALDI-nál a munkanapok izgalmasak és változatosak, hiszen „Minden nap, minden egyes műszak más és más“.

Tanáccsal is ellátta a pályakezdőket és/vagy munkahelyváltás előtt állókat, miszerint az ALDI-nál a legfontosabb dolgok nem a tapasztalat és végzettség, hanem a munka iránti tisztelet és szeretet, hiszen a szakmai feladatok mindig elsajátíthatók.

Az Üzetvezetői pozíció a versenyképes fizetés mellett, projektekben való részvételt is lehetővé tesz - például ilyen a fesztiválokra való kitelepülés, melyek megszínesítik a mindennapokat.

Péter számára különösen fontos a munka és a magánélet egyensúlya. Szerencsére, munkája megengedi, hogy szabadidejében, azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amit szeret - ilyen a sport, a mozgás és két kutyája.