Profi sportolóból, profi logisztikus

Interjú Csabával, Logisztikai munkatársunkkal

Csaba 23 éve kosárlabdázik, ez idő alatt ő maga is profi szinten űzte a sportot. Egy sajnálatos térdsérülés véget vetett profi kosárlabda pályafutásának, ám a sport iránti szenvedélye és szeretete megmaradt, így továbbra is edzősködik délutánonként. Ambiciózus természetéből adódóan délelőtti elfoglaltságot keresett, s így talált rá az ALDI-ra 2017-ben.

2017-ben áruösszekészítőként kezdte pályafutását az ALDI-nál, majd 5 év alatt elérte jelenlegi, műszakvezetői pozícióját.

Családja - felesége és kisfia - támogatása nagy hatással van rá, s nem csak munkájában, de a magánéletében is jól megy neki a „logisztika“.  :-)

Sportolói múltja segítette a munkahelyen is a csapatban való gondolkodását és felettesei iránymutatása segítette a megfelelő munkahelyi légkör megteremtését.

Motivált természetének köszönhetően, mindig van valamilyen célja, valami, amit el szeretne érni. A pályakezdőknek vagy munkahelyváltás előtt állóknak is tanácsot adott: „Vágjanak bele egészen nyugodtan, mert a fejlődési lehetőség az adott“.