Interjú Szabó Rolanddal!

Szabó Roland Regionális értékesítési vezetőként dolgozik az ALDI-nál és erről a pozícióról mesélt nekünk podcast sorozatunkban. Roland kifejtette, hogy a Regionális értékesítési vezetők úgy működnek, akár a vállalkozók. Mindenki 4-6 üzletért és a benne dolgozó, közel 150-200 emberért felel nap, mint nap. Emellett feladataik közé tartozik a társosztályokkal és a központtal való kapcsolattartás is.

Az ALDI egyik legnagyobb projektje a Sziget fesztiválos kitelepülés, amelyen már 2016 óta jelen vagyunk, Roland pedig 2 éve felel a kitelepülésért. Ennek a projektnek a különlegessége, hogy egy egész ALDI üzletet telepítünk ki minden évben a Sziget fesztiválra. Ez a fesztivál üzlet ugyanúgy működik, mint bármelyik másik ALDI, ahol a termékeket a megszokott áron vásárolhatják meg a fesztiválozók és lehetőségük van a megvásárolt grilltermékeket ingyen elkészíttetni a grillstandnál, amely a kitelepülés részét képezi. A kedvező áron megvásárolt grilltermékeket az elkészítés után pedig a grillzónában el is tudják fogyasztani.

Roland 13 évig kosárlabdázott, amely erősen formálta személyiségét, s megosztotta velünk, hogy éppen ezért úgy érzi, szüksége van a folyamatos stimulálásra, az adrenalinra, illetve szeret csapatban dolgozni, amelyet a munkájában minden nap megtapasztalhat. A csapatmunka kulcseleme ennek a munkának, így folyamatosan együtt kell működni a kollégákkal és társosztályokkal, hiszen mind egy célért küzdenek - méghozzá a sikeres üzletműködésért.

A csapatmunka, az izgalom és a jó munkakörnyezet mellett, Roland kiemelte a juttatásokat is, amelyek ehhez a pozícióhoz járnak. Az ALDI, munkájuk segítése érdekében biztosít a Regionális értékesítési vezetőknek autót, laptopot és mobiltelefont, amelyeket magáncélra is igénybe vehetnek.

Legyél Te is ALDI-s!