Három díj - Egy vállalat

Az ALDI immár harmadik éve ér el első helyezést az Év Boltja versenyen, 2021-ben és 2022-ben elnyerte „Az Év Környezettudatos Kereskedője“ címet, illetve 2022-ben „Az Év Friss Pékáru Kereskedője“ címet is.

Az ALDI minden üzletének modernizálása érdekében új, üvegajtós, döntött polcú állóhűtőket telepített a húsrészlegen, amelyek felváltották a régi hűtőládákat. Ennek az újításnak köszönhetően az üzletekben még nagyobb frisshús-kínálatból választhatunk, hiszen 20%-kal növekszik az egész évben elérhető frisshús-szortiment, illetve a nyári szezonban kétszer annyi grilltermék lesz kapható, mint korábban. A húsrészleget érintően nem csak az állóhűtőkre ruházott be az ALDI, de 2021-ben egy új hűtőházat is átadtak. Ezzel pedig az ALDI elnyerte „Az Év Friss Húsáru Kereskedője“ címet.

Az ALDI amellett, hogy a 2022-es évben több, mint 1300 új munkahelyet hozott létre, magyarországi történetében először két alkalommal is emelte béreit. A vállalatunk munkatársai legalább 16, de akár 27%-os béremelésben is részesülhettek. A munkavállalókért tett intézkedéseivel az ALDI kiérdemelte „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben“ díjat.

Az üzletekben számos magas minőségű, hazai termék közül válogathatnak a vásárlók. Több olyan termékkel is rendelkezik az ALDI, amelyek megkapták a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet. Ezt az elismerést olyan termékek kapják, amelyek kitűnő minőségét szakmailag hiteles vizsgálatokkal igazolják a szakemberek. 2022-ben 7 termék kapta meg a KMÉ-védjegyet, ezzel pedig összesen 14-re nőtt a KMÉ-védjeggyel ellátott termékek száma. Ennek és a KMÉ-védjegyre való figyelem felhívásnak köszönhetően a NÉBIH „Az Év Boltja 2023 NÉBIH különdíjjal“ illette az ALDI-t.