Folyamatos fejlődés - mozgalmas mindennapok

Interjú Attilával, Regionális értékesítési vezetőnkkel

Vadócz Attila 2007 szeptembere óta dolgozik az ALDI-nál Regionális értékesítési vezetőként. Attila mindennapi teendői közé tartozik az üzletvezetőkkel való kapcsolattartás, a rendelések, az üzlet mutató számai és a személyzeti témák megbeszélése. Egy nap alatt több üzletbe is ellátogat, így szinte mindig mozgásban van. Az üzletvezetőkkel együtt egyeztetnek arról, hogyan tudnánk még jobban elérni a kitűzött céloknak.

Külföldön töltött betanulása során, több bolt megnyitásában is részt vett, így nemzetközi és hazai szinten is megismerte az ALDI világát és az üzletek felépítését.

Attila mindemellett, már évek óta tevékenykedik az ALDI Akadémia Vezetőképző program keretin belül, ahol az üzletvezetők és újonnan felvételt nyert Regionális értékesítési vezetők oktatásában is aktívan kiveszi a részét. A tréneri képességeket szintén az ALDI-nál töltött évek alatt sajátította el, ahol rengeteg kiváló oktatótól tanulhatott.

A vállalat fejlődése elősegítette személyes fejlődését is, és a mai napig motivált a munkájában. Izgalmas és sokrétű feladatai mellett persze mindig jut ideje a családjára és szabadidejére is.

Ha Te is szeretnél egy mozgalmas feladatkörben tevékenykedni, akkor várjuk jelentkezésed.

Legyél Te is ALDI-s!