Vállalatcsoportunk a kiskereskedelmi piacon meghatározó szerepet tölt be és kiváló értékesítési szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyet neves piackutató intézetek számos közvélemény-kutatása is alátámaszt. Ezt a fogyasztókban kialakult pozitív képet első sorban közel 3.200, értékesítésben dolgozó, hűséges munkavállalónknak köszönhetjük, akik nap mint nap üzleteinkben motiváltan és elkötelezetten végzik munkájukat.

Bízunk bennük és tudjuk, hogy ők meghatározó elemei vállalatunk sikerének, mi pedig megbízható és felelősségteljes munkáltatójuk vagyunk.

Ezen megbízhatóság a dolgozók sokoldalúságán is alapszik. Részben vásárlóink tiszteletteljes kezeléséről és szükségleteik felismeréséről szól.

A felsorolt tulajdonságok alapfeltételek cégünknél. Az ALDI-nál az ember áll a középpontban. Természetesen nagyon fontos szerepet tölt be mindezek mellett a minőség, az áruk megjelenítése és a tisztaság is.

Dolgozóink ennek érdekében naponta többször minőségellenőrzést végeznek, gondoskodnak a folyamatos áruellátásról és az üzlettér folyamatos tisztántartásáról.

Alapelveinkhez tartozik továbbá a fenntarthatóság. Ez számunkra kizárja a pazarlás lehetőségét. Ennek megvalósításában üzletvezetőinkre nagy felelősség hárul. Nekik kell meghatározni és megrendelni azt az árumennyiséget amely az üzletekbe kiszállításra kerül. Ezen felül felelősek a vezetésük alá tartozó dolgozók teljesítményéért, munkabeosztásuk megtervezéséért.