Egyenlő bérezés, sokszínűség és nemzetközi perspektívák

Pontosan ugyanazt a munkát végzed, mint a kollégád, de kevesebbet keresel? Szerintünk ez nem igazságos. Az ALDI-nál nagy hangsúlyt fektetünk a tisztességes bánásmódra: a sokszínűség, az esélyegyenlőség és mindenekelőtt az egyenlő jövedelem kiemelten fontos számunkra!

Munkatársaink nagymértékben hozzájárulnak a sikereinkhez. Büszkék vagyunk minden egyes ember egyediségére. A sokszínűséget tehát egyértelműen pozitívan értékeljük: minél sokszínűbb az ALDI csapata, annál többféle gondolkodásmód, tapasztalat, ötlet ötvöződik és annál több megoldás születhet. 

A nők erejére és az egyenlő bérezésre összpontosítunk.

Az ALDI-nál minden második vezető, illetve munkavállalóink 80 százaléka nő. Hiszünk az egyenlő teljesítményért egyenlő bérezés elvében - ezért a nők ugyanannyit keresnek, mint a férfiak. Az egyenlő bérezés az ALDI-nál magától értetődőnek számít.

 

A nők és a családok támogatása érdekében rugalmas munkaidő-modelleket és vonzó bércsomagokat kínálunk a családközpontú munkaidő-beosztáshoz.  Az egyéni életszakaszok támogatása, valamint a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése érdekében a részmunkaidős foglalkoztatás mellett lehetőség van alkotói szabadság igénybe vételére is

Mit jelent a sokszínűség a pályázóink számára?

Munkavállalóink kiválasztásakor nem a nemet, a származási országot vagy az életkort, hanem a képzettséget vesszük figyelembe. Ez teszi ALDI csapatunkat olyan különlegessé és egyedivé.

Örömmel várjuk a pályamódosítókat is.

Bár figyelmet fordítunk a képzettségre, számos pozíció esetében nyitottak vagyunk a pályájukat módosítók iránt is. Nálunk az ember áll a középpontban. Győzz meg minket a személyiségeddel! Itt érdekes áttekintést találsz a különböző területeinkről.

A nemzetköziség új perspektívát kínál a mindennapi üzletmenetben

A divíziókon átívelő együttműködés tesz minket erőssé - ebben biztosan vagyunk! Fontosnak tartjuk a más országokból származó kollégáinkkal való beszélgetéseket, mert ezek segítenek betekintést nyerni más kultúrákba, trendekbe és újításokba.

Együttműködés

A kölcsönös tisztelet és az elismerő együttműködés nagyon fontos számunkra. Ez túlmutat minden határon, nemen, koron és üzleti területen.

Te is nagy hangsúlyt fektetsz a tisztességes bánásmódra, és szívesen csatlakoznál ALDI csapatához? Ismerd meg Álláslehetőségeinket, vagy nyitott pozícióinkat és támogass bennünket egyediségeddel!