Beszélgetés Kasza Krisztinával

Kasza Krisztina Beszerzési asszisztensként kezdte meg pályafutását az ALDI-nál, jelenlegi Beszerzési manager pozícióját pedig 2018 óta tölti be. Krisztina csapata felel a tejtermékekért, a hűtött tejtermékekért, illetve a tejalternatívákért. Arról is mesél a podcastben, hogy milyen különleges feladatai vannak a beszerzési osztálynak, hogy mi is az a „vakkóstolás” és ezzel hogyan járulnak hozzá ahhoz, hogy a vásárlók a lehető legjobb minőségű termékeket találják meg az üzletek polcain.

Krisztina 2006 óta dolgozik az ALDI-nál, mely idő alatt többször is lehetősége volt kiküldetésen részt venni. Az ALDI-nál eltöltött első időszakban 11 hónapot töltött Ausztriában, ahol megtanították az alapokra, majd Olaszországban segédkezett az országnyitásnál, ami szintén elengedhetetlenül fontos tapasztalatokat nyújtott számára. Emellett Krisztinát a mindennapokban a szakmai kihívások és természetesen a jó csapatszellem motiválja.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan zajlik egy összekóstolás, mit jelentenek az ország specifikumok és miképp alakítja ki a Beszerzési osztály a megfelelő ár-értékarányt vásárlói szemszögből, akkor hallgasd meg karrier témájú podcastünk legújabb évadjának harmadik részét!

Maradj velünk, hiszen a következő részben Grósz Krisztiánnal, az ALDI Logisztikai és Beszerzési vezetőjével beszélgetünk!