Beszélgetés az ALDI Értékesítési vezetőjével!

Kocsányi László Regionális értékesítési vezetőként kezdett dolgozni az ALDI-nál. Pályafutásának első és legintenzívebb éveit külföldön töltötte és betanulását is itt végezte el. Már 2007-ben, az ALDI magyarországi országnyitásában is részt vett, ami az egyik legnagyobb kihívást jelentette az akkori management számára.

Jelenlegi Értékesítési vezető pozícióját 2011 óta tölti be, azóta ő a Regionális értékesítési vezetők egyik szakmai felettese. Ezáltal nagy felelősség nehezedik rá, azonban a jó kollégák és a hiteles vezetők élvezetessé teszik a minden napi kihívásokat.

Napi szinten egy 4 fős Értékesítési vezetői csapatban dolgozik, illetve gyakran működik együtt külföldi munkatársakkal is. Leginkább a folyamatos fejlődés, a közösség az, ami a mai napig motiválja munkájában. Kollégáit már szinte barátként kezeli, akikkel együtt felelnek a vállalati kultúra minőségéért.

László bepillantást engedett nekünk a Regionális értékesítési vezetők betanításába is, amely napjainkban már hazai terepen zajlik. Gyakran persze külföldi kiküldetésekkel is jár ez a munkakör, amely legtöbbször Európában valósul meg, azonban már volt példa arra is, hogy Ausztráliában töltötték a kiküldetésüket Regionális vértékesítési vezetők.

Legyél Te is ALDI-s!