Beszélgetés a Logisztika és Beszerzés vezetőjével!

Grósz Krisztián 2012-ben, Regionális értékesítési vezetőként kezdte pályafutását az ALDI-nál. A 9 hónapos betanulását Ausztriában töltötte. Krisztián elmondása alapján az Ausztriában töltött, első 9 hónap rendkívüli fontossággal bírt munkamoráljának meghatározásában. Ott tanulta meg az alapokat, amiket érdemes az ALDI-nál való munkavállalásról tudni, valamint a szabályok ismeretét, a lendületes munkavégzést és még sok mást is magával hozott. 2015 óta Beszerzési vezető pozíciót tölt be, majd 2017 óta már a Logisztika területe is hozzá tartozik.

Az ALDI raktáraiban folyamatos a pörgés, szinte 0-24 órában dolgoznak benne a munkavállalók, ezért fontos a lendület, amelyet a remek csapat ad meg. A Logisztika és a Beszerzés területén is nagyon fontos a folyamatos fejlődés és az, hogy naprakészek legyünk, ezért a raktárakban bevezetésre került egy hangvezérlésű kommissiózó rendszer, amellyel a kollégák dolgoznak, ezzel is megkönnyítve munkájukat és hozzájárulva a papírmentes raktáraink sikerességéhez.

Sarkalatos pont az ALDI filozófiájában a fenntarthatóság, így a papírmentes raktárak bevezetése mellett, egyéb fejlesztéseket is alkalmaztak. Krisztián ezen fejlesztések közül az elektromos kamionok bevezetésére a legbüszkébb. Bizonyos távolságon belül, Budapest és környéki üzletekbe az áru szállítását már több esetben elektromos kamionokkal oldjuk meg, ezzel is egy újabb lépést téve a fentarthatóbb jövő felé!

A Logisztikán dolgozó remek csapat mellett még érdemes megjegyezni a modern felszereltséget, valamint a továbbképzési-, és előrelépési lehetőségeket, amelyek még dinamikusabbá és élvezhetőbbé teszik a munkát az ALDI-nál!

Legyél Te is ALDI-s!