ALDI Karrier Roadshow

Az őszi félévben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Göd Állásbörze, a II. Alba Regia Állásbörze és a Pannon Egyetem Állásbörze adott otthont az ALDI standjának, ahol cégünk bemutathatta magát a leendő tehetségek számára.

Az ALDI pozitív visszajelzéseket kapott a résztvevőktől mind a négy rendezvényen. A standunk nem csak információs pontként szolgált, hanem lehetőség volt az ALDI-nál dolgozó toborzó kollégákkal való beszélgetésre és a pozíciók részletesebb megismerésére. Az ALDI-s dolgozók nem csak segítőkészségükkel vonzották oda az érdeklődőket, hanem a standot meglátogatók még egy-két apró ajándékkal is gazdagodhattak.

Az állásbörzéken való részvétel nem csupán az álláskereső résztvevők, hanem az ALDI számára is gyümölcsöző volt.  Az eseményeken kialakult kapcsolatok, a pozitív visszajelzések és az érdeklődők száma mind azt mutatják, hogy az ALDI továbbra is célpontja a tehetséges fiataloknak.

Várunk minden ambiciózus tehetséget a következő állásbörze szezonban is - lépjünk együtt a jövő felé az ALDI csapatában!