ALDI Karrier Facebook oldal

Érdekelnek az üzlethálózatunkban és a központi logisztikai raktárunkban elérhető részmunkaidős lehetőségek? Szívesen olvasnál egyéb juttatásainkról és kíváncsi vagy, mi történik a színfalak mögött?  Akkor kövesd be Facebook oldalunkat és értesülj elsőkézből az állásajánlatainkról!

Tovább

ALDI Magyarország LinkedIn oldal

Érdekelnek az ALDI-nál elérhető szellemi pozíciók? Kíváncsi vagy, milyen központi területekre keresünk új munkatársakat? Szívesen olvasnál bővebben az ALDI zöld projektjeiről? Megnéznéd a vezetőinkkel készült interjúkat, beszélgetéseket? LinkedIn oldalunkon mindezeket megtalálod!

Tovább

ALDI International IT Services Facebook oldal

Beszélsz legalább két idegen nyelven? Érdekel az IT világa? Budapesten, vagy Pécsett keresel munkát? Szeretnél egy stabil háttérrel rendelkező vállalatnál dolgozni? Ha mindezekre IGEN a válaszod, akkor semmiképp ne hagyd ki az ALDI International IT Services Facebook oldalának bekövetését, hiszen elsőként értesülsz az AIIS nyitott pozícióiról és jobban megismerheted a céget is!

Tovább

Karrier az ALDI-nál! Youtube lejátszási lista

Inkább a videós tartalmakat szereted?

Nézd végig gyerekszáj videóinkat, amelyekben munkatársaink gyermekei mesélik el a saját szemszögükből, hogyan látják szüleik munkáját az ALDI-nál, vagy tekintsd meg a logisztikai raktárról készült kisfilmeket, melyekben részletes információt kapsz arról, hogyan telik Raktári dolgozóink munkanapja!

Tovább