16. BME Napok - 1. ALDI Karrier kitelepülés

Idén szeptemberben is elérkezett az egyetemek egyik legnagyobb szabású őszi rendezvénye: a BME Napok. A BME Napok 16. alkalommal került megrendezésre, az ALDI Karrier pedig most első alkalommal vett részt ezen az eseményen.

ALDI Karrier sátrunkban érdekes aktivitással vártuk a rendezvény résztvevőit. Ezúttal lehetőségük volt a fesztiválozóknak ALDI-s kiegészítőkkel fotózkodni egy szelfiboxban. ALDI-s színekkel és kiegészítőkkel kidekorált sátrunkban a fotózkodást követően azonnal ki is nyomtattuk a képeket, amelyek kedves emlékként szolgálnak a résztvevők számára. Szelfiboxunk jelentős sikert aratott, hiszen a három napon át tartó rendezvény alatt többszáz kép készült el.

A fotózkodás mellett apró giveawayekkel is szolgáltunk a sátrunkat meglátogatók számára, illetve lehetőségük volt ALDI-s dolgozókkal beszélgetni nyitott pozícióinkról, illetve vállalatunkról. Sátrunk remek elhelyezkedésének köszönhetően - hiszen a nagyszínpad mellett kaptunk helyet - az érdeklődők és fotózkodni vágyók, addig sem maradtak le a koncertekről, amíg nálunk tartózkodtak.

Az idei hatalmas sikernek köszönhetően, reméljük lehetőségünk nyílik jövőre is részt venni ezen a rendezvényen és még több érdekes aktivitással és apró ajándékkal szolgálni a látogatók számára!