Youth Business Club- Budapest Business Club- Learnovation2021.04.26. - 2021.08.31.


Az ALDI 2021 tavaszán is együttműködik a Youth Business Clubbal, akik az ország legnagyobb egyetemi tehetségközössége.Online


Az ALDI 2021 tavaszán is együttműködik a Youth Business Clubbal, akik az ország legnagyobb egyetemi tehetségközössége, számos tudományterületen és több egyetemen jelen vannak és diákszervezeteket működtetésével. Céljuk a felelős tehetségek megtalálása és fejlesztése.

A Youth Business Club tagszervezete a Budapest Business Club, aminek a tagjai gyakorlati projektekben vehetnek részt, mely során HR, rendezvényszervezés, sales, marketing és management területen szereznek tapasztalatot.

A YBG-BBC közös programja a Learnovation, mely során a kiválasztott tehetségeket tudatos és strukturált karrierfelkészítéssel, szakmai képzéssel segítik, hogy megtalálják számukra a legjobb munkahelyet.

Az ALDI a Learnovation programba kapcsolódott bele, ami során a tavaszi félév alatt kíséri végig az egyetemi hallgatókból álló csapatát. Online cégbemutatót tartunk nekik, bemutatjuk nekik egy nemzetközi vállalat működését és felkészítjük a hallgatókat a Prezentációs estre, ahol a többi csapattal kell összemérjék a tudásukat.