Támogatjuk a fiatal tehetségeket!

Mindig is kiemelten fontos volt számunkra, hogy támogassuk a fiatal tehetségeket. Az OTDK idén egy OTDK Plusz nevű rendezvénnyel zárult augusztus 23-án, ahol az áprilisi online konferencia tagozatainak első helyezettjeit invitálták meg egy szakmai párbeszédre. A nyertesek ismét bemutathatták a pályaműveiket és kiválasztották az összevont kategóriák abszolút győztesét. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a konferencián mi is ott lehettünk és meghallgathattuk a remek előadásokat. Gratulálunk minden résztvevőnek! Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

YBG-BBC együttműködés

Az ALDI 2021 őszén is folytatta az együttműködést a Youth Business Grouppal és a University Business Clubbal.

Az együttműködés során a Learnovation program keretén belül tartottunk a hallgatóknak interjútechnika tréninget. A tréning során tapasztalt toborzó munkatársunk osztotta meg a tapasztalatait és a tanácsait a hallgatókkal. Az együttműködést a Career Night-al zártuk, ahol a hallgatóknak lehetőségük volt megismerni a vállalati kultúránkat közelebbről és bővebb információkat tudtak meg aktuális nyitott pozíciókról, gyakornoki lehetőségekről és az ALDI-s élet mindennapjairól.

Business Brunch

2021 októberében egy felejthetetlen karrierdélelőttöt töltöttünk el a University Business Club - BGE hallgatóival. Az első Business Brunch rendezvényt a Pénzügyi és Számviteli Kar hallgatóinak rendeztük meg, ahol ALDI-s vezetők mutatták be a zöld projektjeinket és beszélgettek a női vezetői szerepekről. A hangulat legalább olyan szuper volt, mint amilyen finom a reggeli.