Melyek a Regionális értékesítési vezető feladatai?

A Regionális értékesítési vezető feladatai változatosak, és összetettek - minden nap más. Azonban éppen ez a sokszínűség teszi izgalmassá és érdekessé ezt a munkát.

Fő feladatai közés többek között a dolgozókkal folytatott megbeszélések, a személyügyi döntések, a beszállítókkal folytatott tárgyalások, a versenytársaknál és az üzletben történő látogatások, az üzleteket érintő körutak, a termékértékelések, és a számlakiállítás tartoznak. Új üzletek nyitásakor szorosan együttműködik az üzletfejlesztéssel és megtervezi pl. a berendezést, megbízza a beszállítókat, és felveszi a szükséges személyzetet.

Hogy néz ki a Regionális értékesítési vezető munkaideje?

Öt nap munka és két további szabadon választott nap szabad egy héten.

Regionális értékesítési vezetőként az üzletekben is dolgozom?

Igen. Rendszeresen zajlanak ott megbeszélések a dolgozókkal és a felettesekkel.

Mekkora a fizetés?

Regionális értékesítési vezetőként a duális mesterképzés idején a Regionális értékesítési vezetők fizetésének 60%-át kapja. A duális mesterképzés sikeres elvégzését követően a Regionális értékesítési vezető teljes fizetését megkapja az adott besorolás szerint.

Kapok-e szolgálati járművet és mire használhatom? Melyek a költségei?

Az első munkanaptól kezdve rendelkezésére bocsájtunk egy céges gépjárművet (semleges Audi A4), mely magáncélra is használható. Valamennyi üzemanyag-, karbantartási-, tisztítási-, javítási-, és úthasználati díjat Magyarország területén és a tanulmányok idején Németországban is mi álljuk.

Kapok-e céges telefont, hogy az üzletekkel, valamint a munkatársakkal kapcsolatot tarthassak?

Igen. Első munkanapján kap egy iPhone céges telefont, mely magáncélra is használható.

Milyen előnyei vannak a gyakorlati és az elméleti képzés kombinációjának?

A jövőorientált főiskolai képzés és ezzel egyidejűleg átfogó kereskedelmi tudás megszerzése megduplázza karrierépítési esélyeit. A gyakorlati tapasztalatszerzés, valamint a biztos havi fizetés olyan előnyök, melyet a velünk - Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi vállalatával - kötött szerződés kínál.

Mikor kezdődik a mesterképzés?

A duális mesterképzés évente kétszer indul - októberben a téli, valamint áprilisban a nyári szemeszterrel.

Mennyi ideig tart a képzés?

A szakmai képzés összesen 24 hónap (négy szemeszter). Az első három szemeszterben vizsgákat teljesít, míg a képzés negyedik szemesztere a disszertáció megírásának időszaka.

Hogy zajlik a duális mesterképzés?

A duális mesterképzés hatékonyan ötvözi az elméletet a gyakorlattal.

A duális képzésben résztvevők a gyakorlati időszakban Magyarországon intenzív tréningben részesülnek Regionális értékesítési vezetői pozícióban. Elsőként egy Regionális értékesítési vezető mellett dolgoznak, majd megismerik a munkafolyamatokat az üzletben.

Az elméleti moduláris részt a reutlingeni ESB Business School nemzetközi főiskolán végzi. Az elméleti rész öt modulból áll ("Retail Fundamental", "Soft Skills", "Leadership and Retail Processes", "Advanced Skills", "International Retail", valamint "Project-based Learning"), melyek egy része angol nyelvű oktatást takar.

Hogyan lehet egyeztetni az elméleti időszakokat a gyakorlattal?

Az elméleti órák tömbösített órák keretében zajlanak a reutlingeni ESB Business School-on. Hozzáigazítjuk a tréningprogramhoz, hogy az elmélet és a gyakorlat optimálisan összeegyeztethető legyen.

Milyen végzettséggel zárok?

Tanulmányait az alábbi végzettséggel zárja: "Master of Arts, International Retail Management".

Hol lakom az elméleti időszak alatt?

Az ALDI megállapodott árakon kínál szállásokat, melyek az ESB Business School közelében találhatóak. Kiválasztásuk, szervezésük és finanszírozásuk a Regionális értékesítési vezető feladata.

Milyen költségeket vállal az ALDI?

Az ALDI finanszírozza a tandíjat, és üzemanyag kártyát ad Magyarországon, illetve tanulmányai idejére Németországban is.

Milyen továbbképzési lehetőségeim vannak Regionális értékesítési vezetőként?

Nagy hangsúlyt helyezünk a legkülönfélébb területeken dolgozó munkatársaink folyamatos továbbképzésére. A Regionális értékesítési vezetők a vállalati HOFER AKADEMIE keretében személyre szabott képzési és továbbképzési programban részesülnek szaktudás, szociális és személyes kompetencia, valamint a módszertani és vezetési kompetencia súlypontokkal. A tanterv előirányozza például a tanulók oktatására jogosító vizsga megszerzését, valamint konfliktuskezeléssel és vezetői kommunikációval foglalkozó tanfolyamok teljesítését.

Milyen további karrierlehetőségeim vannak?

Vállalatunk vezetőit saját kollégáink közül választjuk ki. Az ALDI bel- és külföldön is kínál karrierlehetőséget pl. a hálózatfejlesztés, beszerzés, logizstika, értékesítés, projektmanagement, valamint pénzügy és adminisztráció területén.

A duális képzés megkezdése előtt mennyi idővel jelentkezzek?

Akár a téli, akár a nyári szemesztert elkezdheti, de a tanulmányok megkezdése előtt kb. fél évvel érdemes jelentkezni.

Kinek küldjem el pályázati anyagomat?

Kérjük küldje el teljes pályázati anyagát kronologikus önéletrajzzal, motivácios levéllel, és bizonyítvány másolatokkal együtt online.

Hogyan készülhetek fel a felvételi beszélgetésre?

Tájékozódjon vállalatunkról és a Regionális értékesítési vezető felelősségteljes pozíciójáról. Ezeken túl speciális felkészülés nem szükséges. A személyes beszélgetés során a személyiségét szeretnénk jobban megismerni, valamint többet megtudni képesítéseiről, tudásáról, képességeiről. Autentikus fellépése és meggyőző kommunikációs készsége segíthetik még Önt a sikeres felvételben. Általános tippeket a felvételi beszélgetéshez itt talál.