Melyek a Regionális értékesítési vezető feladatai?

A Regionális értékesítési vezető feladatai változatosak, és összetettek - minden nap más. Azonban éppen ez a sokszínűség teszi izgalmassá és érdekessé ezt a munkát.

Fő feladatai közés többek között a dolgozókkal folytatott megbeszélések, a személyügyi döntések, a beszállítókkal folytatott tárgyalások, a versenytársaknál és az üzletben történő látogatások, az üzleteket érintő körutak, a termékértékelések, és a számlakiállítás tartoznak. Új üzletek nyitásakor szorosan együttműködik az üzletfejlesztéssel és megtervezi pl. a berendezést, megbízza a beszállítókat, és felveszi a szükséges személyzetet.

Hogy néz ki a Regionális értékesítési vezető munkaideje?

Öt nap munka és két további szabadon választott nap szabad egy héten.

Regionális értékesítési vezetőként az üzletekben is dolgozom?

Igen. Rendszeresen zajlanak ott megbeszélések a dolgozókkal és a felettesekkel.

Mekkora a fizetés?

Regionális értékesítési vezetőként a duális mesterképzés idején a Regionális értékesítési vezetők fizetésének 60%-át kapod. A duális mesterképzés sikeres elvégzését követően a Regionális értékesítési vezető teljes fizetését megkapod az adott besorolás szerint.

Kapok-e szolgálati járművet és mire használhatom? Melyek a költségei?

Az első munkanaptól kezdve rendelkezésre bocsájtunk egy céges gépjárművet (semleges Audi A4), mely magáncélra is használható. Valamennyi üzemanyag-, karbantartási-, tisztítási-, javítási-, és úthasználati díjat Magyarország területén és a tanulmányok idején Németországban is mi álljuk.

Kapok-e céges telefont, hogy az üzletekkel, valamint a munkatársakkal kapcsolatot tarthassak?

Igen. Első munkanapodon kap egy iPhone céges telefont, mely magáncélra is használható.

Milyen előnyei vannak a gyakorlati és az elméleti képzés kombinációjának?

A jövőorientált főiskolai képzés és ezzel egyidejűleg átfogó kereskedelmi tudás megszerzése megduplázza karrierépítési esélyeidet. A gyakorlati tapasztalatszerzés, valamint a biztos havi fizetés olyan előnyök, melyet a velünk - Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi vállalatával - kötött szerződés kínál.

Mikor kezdődik a mesterképzés?

A duális mesterképzés évente kétszer indul - októberben a téli, valamint áprilisban a nyári szemeszterrel.

Mennyi ideig tart a képzés?

A szakmai képzés összesen 24 hónap (négy szemeszter). Az első három szemeszterben vizsgákat teljesítesz, míg a képzés negyedik szemesztere a disszertáció megírásának időszaka.

Hogy zajlik a duális mesterképzés?

A duális mesterképzés hatékonyan ötvözi az elméletet a gyakorlattal.

A duális képzésben résztvevők a gyakorlati időszakban Magyarországon intenzív tréningben részesülnek Regionális értékesítési vezetői pozícióban. Elsőként egy Regionális értékesítési vezető mellett dolgoznak, majd megismerik a munkafolyamatokat az üzletben.

Az elméleti moduláris részt a reutlingeni ESB Business School nemzetközi főiskolán végzi. Az elméleti rész öt modulból áll ("Retail Fundamental", "Soft Skills", "Leadership and Retail Processes", "Advanced Skills", "International Retail", valamint "Project-based Learning"), melyek egy része angol nyelvű oktatást takar.

Hogyan lehet egyeztetni az elméleti időszakokat a gyakorlattal?

Az elméleti órák tömbösített órák keretében zajlanak a reutlingeni ESB Business School-on. Hozzáigazítjuk a tréningprogramhoz, hogy az elmélet és a gyakorlat optimálisan összeegyeztethető legyen.

Milyen végzettséggel zárok?

Tanulmányaidat az alábbi végzettséggel zárod: "Master of Arts, International Retail Management".

Hol lakom az elméleti időszak alatt?

Az ALDI megállapodott árakon kínál szállásokat, melyek az ESB Business School közelében találhatóak. Kiválasztásuk, szervezésük és finanszírozásuk a Regionális értékesítési vezető feladata.

Milyen költségeket vállal az ALDI?

Az ALDI finanszírozza a tandíjat, és üzemanyag kártyát ad Magyarországon, illetve tanulmányai idejére Németországban is.

Milyen továbbképzési lehetőségeim vannak Regionális értékesítési vezetőként?

Nagy hangsúlyt helyezünk a legkülönfélébb területeken dolgozó munkatársaink folyamatos továbbképzésére. A Regionális értékesítési vezetők a vállalati HOFER AKADEMIE keretében személyre szabott képzési és továbbképzési programban részesülnek szaktudás, szociális és személyes kompetencia, valamint a módszertani és vezetési kompetencia súlypontokkal. A tanterv előirányozza például a tanulók oktatására jogosító vizsga megszerzését, valamint konfliktuskezeléssel és vezetői kommunikációval foglalkozó tanfolyamok teljesítését.

Milyen további karrierlehetőségeim vannak?

Vállalatunk vezetőit saját kollégáink közül választjuk ki. Az ALDI bel- és külföldön is kínál karrierlehetőséget pl. a hálózatfejlesztés, beszerzés, logizstika, értékesítés, projektmanagement, valamint pénzügy és adminisztráció területén.

A duális képzés megkezdése előtt mennyi idővel jelentkezzek?

Akár a téli, akár a nyári szemesztert elkezdheted, de a tanulmányok megkezdése előtt kb. fél évvel érdemes jelentkezni.

Kinek küldjem el pályázati anyagomat?

Kérjük küldd a teljes pályázati anyagodat kronologikus önéletrajzzal, motivácios levéllel, és bizonyítvány másolatokkal együtt online.

Hogyan készülhetek fel a felvételi beszélgetésre?

Tájékozódj vállalatunkról és a Regionális értékesítési vezető felelősségteljes pozíciójáról. Ezeken túl speciális felkészülés nem szükséges. A személyes beszélgetés során a személyiségedet szeretnénk jobban megismerni, valamint többet megtudni képesítéseidről, tudásodról, képességeidről. Autentikus fellépésed és meggyőző kommunikációs készséged segíthetnek még Téged a sikeres felvételben. Általános tippeket a felvételi beszélgetéshez itt találsz.