Norbert - Üzletvezető

Mióta dolgozol az ALDI-nál?

Szeretem  a munkahelyem, elégedettséggel tölt el a munkám. 8 éve dolgozok Üzletvezetőként az ALDI-nál és a következő 10-20 évben is ezt szeretném csinálni.

Miért szeretsz az ALDI-nál dolgozni?

Mert jól érzem itt magam, azt csinálom, amit szeretek. Egy 30 fős debreceni áruháznak vagyok a vezetője, ahol egy nagyon jó kollektíva vesz körbe, egy mini ALDI-s család vagyunk mi ebben, a nem standard méretű kis áruházban. Egy együttműködő jó csapat a miénk, ahol csapatkapitányként is tudok érvényesülni. Mosolygósan jövök be dolgozni, a munka egyáltalán nem monoton, minden nap egy új kihívás számomra, ami fizikálisan és szellemileg is frissen tart. A munka, a család, a magánélet teljes mértékben összeegyeztethető.

Mit adott Neked az ALDI?

Biztonságba érzem magam az ALDI-nál, rendkívül motivált vagyok, bátran tervezek előre az életben. Lojalitásomat erősíti, hogy feletteseim egyenes, érthető, teljesíthető elvárásokat fogalmaznak meg velem szemben. Az ALDI-nál a munkámat értékelik és elismerésben részesülök mind szakmailag, mind anyagilag.

Miért ajánlanád szívesen egy ismerősödnek az ALDI-t, mint munkáltatót?

Ez egy stabil lábakon álló, elismert, minőségtudatos, felelősségteljes vállalat.

Évről évre emelkedő bérrel, rugalmas beosztással, jó atmoszférával, modern, kényelmes munkaruhával, kiemelkedő szociális körülményekkel, egész évben korlátlan kávé, ásványvíz, zöldség- és, gyümölcsfogyasztással olyan munkahelyet biztosítunk az ALDI-nál, hogy csak ajánlani tudom minden leendő új munkatársunk számára.

Az új dolgozóink betanulási ciklusukban megfelelő  szakmai képzést kapnak, kijelölt mentoruktól folyamatos visszajelzés mellett sajátítják el kereskedelmi ismereteiket. Hosszútávon tervezhetnek nálunk, lehetőségük van a további fejlődésre, ahol előrelépési lehetőségek is nyitottak számukra.