Gábor - Logisztikai területi vezető

Mióta dolgozol az ALDI-nál?

2008-ban Biatorbágy felé autóztam, miközben észrevettem az újonnan felépült ALDI logisztikai központot. Mivel logisztikai tanulmányaimat éppen azelőtt fejeztem be, így el is döntöttem, hogy én itt fogok dolgozni.

Amikor hazaértem, az volt az első dolgom, hogy elküldtem az önéletrajzomat.

Nem sokkal később már a raktárban találtam magam, mint csoportvezető az áruátvételi osztályon. Mindennek már 12 éve.

Miért szeretsz az ALDI-nál dolgozni?

Az ALDI mindig törekedett arra, hogy modern eszközöket biztosítson a munkatársak részére. Ez nagyban megkönnyíti a munkavégzést. Ezen kívül a minden nap frissen feltöltött konyhák és az összetartó csapat megadja azt a komfortérzetet, ami miatt örömmel járok munkába nap, mint nap.

Büszke vagyok a logisztikai, EKÁER és diszpozíciós csapatomra, hiszen maximális támogatást kapok tőlük.

Mit adott Neked az ALDI?

Az elmúlt több, mint 10 év során lehetőséget kaptam több pozícióban, és több területen is kipróbálni magam. Ennek köszönhetően több területen is jobban el tudtam mélyíteni a logisztikai szakmai tudásomat.

Szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló emberekkel dolgozhatok együtt.

Miért ajánlanád szívesen egy ismerősödnek az ALDI-t, mint munkáltatót?

Gyermekkoromban édesapám mindig arra tanított, hogy olyan szakmát válasszak majd magamnak, ha felnövök, amely hosszútávon, biztos megélhetést biztosít. Ilyen például az élelmiszeripar, hiszen bármi is történik a világban, enni biztosan fognak az emberek, mivel ez az egyik alapvető létszükségletünk.
Az ALDI 2020-ban bizonyította is, hogy mekkora felelősséget vállal a társadalom jólétében a koronavírus idején. Nem csak folyamatosan elérhetőek voltak a termékeink, de szép számban csatlakoztak új munkatársak a csapatainkhoz.
Néhány kulcsszó, amivel jellemezném a céget: stabilitás, állandó kihívások, jó munkakörnyezet és jólét.