Detti - Diszpozíciós csoportvezető

Mióta dolgozol az ALDI-nál?

A főiskola elvégzése után, pályakezdőként helyezkedtem el az ALDI-nál. Nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy egyből egy innovatív nagyvállalatnál kezdhettem el a karrieremet. Immáron több, mint 4 éve erősítem az ALDI csapatát.

Miért szeretsz az ALDI-nál dolgozni?

Fontosnak tartom, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akikkel jó az összhang, megértjük egymást és hasonló elánnal vetjük bele magunkat a mindennapi munkavégzésbe. A csapatomra, akikkel együtt dolgozom, ez maximálisan igaz. A jó hangulat és csapatmunka megszínezi a dolgos szürke hétköznapokat.

Mit adott Neked az ALDI?

Szakmailag rengeteget fejlődtem, pályakezdő zöldfülűként kerültem az ALDI-hoz, és ma már közvetlenül a Logisztikai területi vezetők munkáját támogatom. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a munkatársaim is kikérik a szakmai véleményemet és megfogadják a tanácsaimat. Az eredményes munkáért pedig az elismerés és a megbecsülés sem marad el.

Miért ajánlanád szívesen egy ismerősödnek az ALDI-t, mint munkáltatót?

A modern munkakörnyezeten és átlagon felüli fizetésen túl az ALDI lehetőséget biztosít arra, hogy több területen is kipróbáljuk magunkat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb területet.