Életünk során meghatározó időt töltünk munkahelyünkön.

Munkatársaink ideje és kiváló szaktudása az ALDI Magyarország legnagyobb erőforrása.

Ezt az erőforrást nem csak az átlagon felüli bérezéssel, a képzések biztosításával, hanem kollégáink számára nyújtott juttatásokkal kívánjuk honorálni.

Biztosan hallottad már a szlogent: „Mindig. Jobban. Okosabban.”

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. nem csak értékesítési oldalról elkötelezett híve a tudatos egészségmegőrzésnek. Vállalatunk minden munkatársa számára lehetővé teszi, hogy szakmailag elismert, tudatos fogyasztó, egészséges munkakörnyezetet használó csoporttaggá váljon. Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi lehetőségek cégünknél: 

Friss zöldség és gyümölcs biztosítása a munkaidő alatt

Mi igazán tudjuk, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás minden élethelyzetben fontos, ezért munkatársaink számára térítésmentes, friss, szezonális gyümölcsöt és zöldséget biztosítunk.

Kávé, tea

Jól esne reggel egy kávé, mielőtt beindul a munka? Feltöltődnél nap közben egy csésze kellemes teával? Mi figyelünk arra, hogy csapattagjaink a munkaidőben fogyasztható zöldség és gyümölcs mellett kiváló minőségű frissítőket is fogyaszthassanak - szintén térítés mentesen. Törekszünk arra, hogy segítsük kollégáink különlegesebb táplálkozási szokásait. A kávéhoz igyekszünk biztosítani az ízesítésül szolgáló tej laktózmentes változatát is, cukor helyett pedig a mézet, vagy más alternatív édesítőt.

Kollégáink véleménye fontos számunkra

Munkatársaink észrevételei számunkra különleges fontossággal bírnak. Ebből az okból rendszeresen és szabályos időközönként dolgozói közvélemény-kutatást folytatunk.

"Ötletbörze" programunk keretében munkatársaink eljuttathatják javaslataikat a vezetőség által meghirdetett témakörökben. Az elfogadott ötletek gazdáit ALDI vásárlási utalvánnyal is jutalmazzuk. 

 

Sportrendezvények

Rendszeresen sportolsz? Vagy sportolnál, de nincs partnered hozzá? Munka után nehezen veszed rá magad a testedzésre? A mozgás legalább annyiban járul hozzá a jó közérzethez és az egészséghez, mint a helyes táplálkozás. Az együtt készülés már jobban ösztönzi az embert a mozgásra. Ennek okán cégünknél évente szervezünk vállalati szintű részvételt hazai és külföldi sporteseményeken egyaránt.

Büszkék vagyunk munkatársaink részvételére, ezért kollégáink számára ezekre a rendezvényekre a cégarculatot tükröző, egységes futópólókat biztosítunk. A sporteseményeken kiemelkedő eredményt elért munkatársainkat további szabadságnappal is jutalmazza vállalatunk. 

Egészségmegőrzés

Az előző bekezdésekből is olvashattad, hogy nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink egészségére. Az évente megrendezésre kerülő balesetvédelmi oktatás keretében említésre kerülő praktikus tanácsok mellett az üzemorvos is mindenkor rendelkezésre áll munkatársaink esetleges orvosi kérdéseinek megválaszolására.

Mindezek mellett keretet biztosít arra, hogy igény alapján az időszakos oltásokat is beadathassák maguknak munkatársaink (pl.: influenza, kullancs ellen). Valamint a Vállalati Egészségmegőrző program keretében számos hasznos tippet és tanácsot adunk munkatársainknak.

Dolgozói tájékoztatás

A munkatársaink számára fontos és közérdekű híreket (pl.: rendezvények, programok bevezetése, stb.) az ALDI belső információs csatornáin juttatjuk el.

Számos kedvezmény biztosítása

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. számos üzleti kapcsolatának köszönhetően egyéb területeken is tud kedvezményeket biztosítani munkatársai számára. A teljesség igénye nélkül például MAKASZ kártya, kedvezményes számlavezetés több banknál, vagy pénztárcabarát tarifa biztosítása mobil előfizetés esetén szerződött partnerünknél.

Modern konyhák

A legjobb kávé, a legízletesebb gyümölcs, a legszebben tálalt étel sem esik jól, ha zajos környezetben, elavult körülmények között fogyasztjuk. Mindezek miatt nagyon figyelünk arra, hogy munkatársaink mind a központunkban, mind pedig boltjainkban munkaközi szüneteiket kényelmes, modern eszközökkel felszerelt konyháinkban tölthessék el.

Rendszeres csapatépítési lehetőségek

A jó kollegiális együttműködés, a csapatszellem fejlesztése még inkább erősíti munkatársaink rendkívüli teljesítményét. Ennek legjobb formája véleményünk szerint, ha a csapattagok kötetlen környezetben együtt is ki tudnak kapcsolódni. Ezért évente több alkalommal is lehetőséget biztosítunk a kötetlen időtöltésre, a közös programokra, a munkaidőn túli élmények gyűjtésének lehetőségére a csapattagokkal és más kollégákkal együtt.