A lényegre összpontosítunk

Feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a fogyasztók számára. Kötelességünknek érezzük, hogy kiváló minőségű termékeket értékesítsünk, folyamatosan alacsony áron. Ha lehetőségünk adódik az ár csökkentésére, akkor mi meg is tesszük ezt. E célok elérésében segít minket, hogy mindig a lényegre koncentrálunk. 

  • Optimalizált választék

Körülbelül 1500 féle, a mindennapokhoz szükséges terméket forgalmazunk állandó kínálatunk keretében és mindemellet heti 2 alkalommal mindig más akciós terméket kínálunk kedvező áron, többnyire nem élelmiszer területről. A gyors áruforgás folyamatosan megújuló ajánlatokat garantál.

  •  Kompromisszumokat nem ismerő minőségfilozófia

Árukészletünk magas minőségét a folyamatos belső minőségellenőrzések és az élelmiszerlaborokban folytatott rendszeres vizsgálatok garantálják. Magas minőségi elvárásaink szállítóink alapos kiválasztásán keresztül is megmutatkoznak.

  •  Átgondolt értékesítési rendszer

Árukészletünk elrendezése jól áttekinthető és minden üzletünkben egyforma. Ily módon alacsonyan tarthatjuk költségeinket és vevőink is könnyedén megtalálhatják a keresett termékeket - függetlenül attól, hogy melyik üzletünkben történik a vásárlás.

  •  Felelősségteljes vezetés

Decentralizált struktúrájú szervezetünkben a felelősség jelentős mértékben megosztásra kerül. Az átlátható hierarchia nálunk alapelv. Vezetőségünket kiemelkedő felelősségtudat és gyors döntések jellemzik.

  •  Kiváló minőségű saját termékek

Vállalatunknál nagy hangsúlyt fektetünk a saját márkák kiépítésére. Az ALDI-nál arra törekszünk, hogy tartósan alacsony árak mellett nagyszámú elégedett törzsvásárlót szerezzünk magunknak. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy folyamatosan kiváló minőséget nyújtsunk kedvező áron. Így válhatunk vásárlóink megbízható partnerévé.