Karrier lehetőségek az AIIS-nél

Kiket keresünk?

Amellett, hogy vannak elengedhetetlen szakmai és nyelvi kompetenciák, ugyanolyan hangsúlyt fektetünk a jövendőbeli kolléga személyiségének megismerésére is.

Nekünk fontos, hogy Neked mi a célod, mi motivál, hogyan tudsz kapcsolódni a csapathoz.

Miért érdemes csatlakoznod?

Egy növekedő fázisban lévő, folyamatosan fejlődő szervezet vagyunk, minden adottsággal ahhoz, hogy karriert építhess nálunk. A szervezetben horizontálisan és vertikálisan is van mozgási lehetőség, expat programjainkkal a későbbiekben akár külföldi pozícióinkat is megpályázhatod.

A szolgáltatásunkat saját kollégáknak nyújtjuk, napi motivációnk, hogy a saját szervezetünk életét, mindennapjait segítjük munkánkkal. A minőséget helyezzük a mennyiség elé.

Jelentkezéssel kapcsolatos tippek

Te is váltanál?

Az ALDI International IT Services-nél nem csak kizárólag tapasztalt IT szakembereket keresünk, hanem nyelvismeretekkel rendelkező pályaváltó, illetve junior munkatársakat is. Talán Te is tapasztaltad, hogy a pályaváltást megelőzően számos új kérdés merül fel, amelyek vagy megerősítenek, vagy elbizonytalanítanak a váltást illetően. Megfelelő információkkal és rálátással könnyebben hozható meg a döntés. Az alábbiakban szeretnénk Neked segíteni abban, hogy könnyebben tudd venni a pályaváltás okozta kihívásokat:

Minden pozícióra jelentkezem, biztos, ami biztos.

Nem célravezető, ha pályaváltáskor az adott cég összes állását megpályázzuk. Jelentkezéseinkkel ugyanis már kifejezünk egy irányt, hogy milyen területen szeretnék a jövőben elhelyezkedni. Amennyiben ez nem mutat egy határozottabb képet, azt a benyomást keltheti, hogy nem tudjuk igazán mit szeretnénk. Karrieroldalunkon részletes iránymutatást nyújtunk pozícióinkról, így érdemes figyelmesen átnézni azokat, hogy a lehető legjobb helyen landoljon a pályázatod.

Érdekelne az IT… de nem tudok róla semmit!

A hard skill-eket mi átadjuk, a részedről „csak“ a mindset-re lesz szükség. Abban, hogy a juniorok, illetve pályaváltók megtalálhassák a helyüket egy új szervezetnél, óriási szerepe van a  vállalatnak. Nálunk, az ALDI-nál több hetes tréning időszak előzi meg az érdemi munkába állást. Nem dobunk egyből a mélyvízbe, illetve minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a lehető legkomfortosabban érezhesd magad nálunk.

Hangsúlyozd ki azt, amit tudsz!

Előfordulhat, hogy nincs IT irányú végzettséged, és az is elképzelhető, hogy az elmúlt éveket egy merőben eltérő profillal rendelkező szektorban töltötted, mégis értékes láncszeme lehetsz IT csapatunknak. Ha beszélsz idegen nyelveket, szereted az új kihívásokat és jó problémamegoldó vagy, minden esélyed megvan arra, hogy csapattagunkká válhass, mert nálunk az számít, amit tudsz és amire hosszú távon építeni tudunk.

Stabilitást, fejlődési lehetőséget keresel?

Érdemes tudatosan keresni életed következő fejezetének keretet adó munkakörét, vállalatát. Az ALDI International IT Services az utóbbi időben is növelni tudta létszámát, stabil vállalatstruktúránknak köszönhetően. Kiterjedt nemzetközi IT infrastruktúránkban a különböző elképzelésekkel, ambíciókkal, motivációkkal érkező kollégáknak tudunk minőségi karrierutat biztosítani.